Çöpte bulduğu altınları polise teslim etti

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde temizlik çalışması yapan Çorum İl Özel İdaresi ekipleri, çöp konteynırında buldukları altını polise teslim etti.

22 Şubat 2023 Çarşamba 13:15
Çöpte bulduğu altınları polise teslim etti

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde temizlik çalışması yapan Çorum İl Özel İdaresi ekipleri, çöp konteynerinin içerisinde buldukları yüklü miktardaki altını polise teslim etti.

KESE İLE ALTIN ÇIKTI

Deprem bölgesindeki temizlik çalışmalarına destek vermek amacıyla Çorum'dan giden İl Özel İdaresi çalışanları Asım Can ve Tunahan Kahveci, çöp konteynerinin içerisinde torba keseye sarılı yüklü miktarda altın buldu.

TUTANAKLA POLİSE VERDİLER

İçerisinde 15 adet burma bilezik, 2 adet kolye ve zincir ile 3 adet yarım altın bulunan altın kesesi, tutanakla polise teslim edildi. Çorum ekibinin bu davranışı büyük takdir topladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Talha 2023-02-23 22:10:32

Aferin gençler.