ÇORBİS'ten çift kişilik bisiklet

ÇORBİS'in çift kişilik bisikletleri Çorumlu'nun hizmetinde

27 Mayıs 2021 Perşembe 17:20
ÇORBİS'ten çift kişilik bisiklet

Çorum’un akıllı bisiklet sistemi ÇORBİS artık çift kişilik bisikletle Çorumlunun karşısında.

Mevcutta 8 mobil istasyon, 96 park ünitesi ve 50 bisikletle hizmet veren ÇORBİS sistemine son olarak tandem (çift kişilik) bisiklet dahil edildi.

Çorum Belediyesi Millet Bahçesi’nde bulunan ÇORBİS istasyonuna eklenen tandem bisiklet hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, ÇORBİS uygulamasının geçen yıldan bu yana başarıyla sürdürüldüğünü belirtti. Çöplü, tandem bisikletin artık Çorumlunun hizmetinde olduğunu belirterek, bundan sonraki süreçte taleplere göre sayının artırılacağını kaydetti. ÇORBİS’in yanı sıra elektrikli scooterların da sisteme dâhil edilmesi için çalışmaların devam ettiğini kaydeden Çöplü, elektrikli scooterların çok yakında hizmete gireceğini bildirdi.

Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, Çorumluların ÇORBİS’e yoğun ilgi gösterdiğini belirterek talepler doğrultusunda yeni çalışmalar gerçekleştireceklerini de sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan 2021-05-28 09:47:54

Şehrimiz için en büyük eksiklikte giderilmiş oldu böylece,
bravo, teşekürler

Avatar
vatandaş 2021-05-28 09:31:10

MİMAR SİNAN VE GÜLABİBEY ORTAK KULLABİLECEGİMİZ ORTA NOKTA OLARAK RÜSTEM EREN PARKINA KURULSA ÇOK İYİ OLUR BASKANIM.