Çorum bayrama hazırlanıyor

Çorum Belediyesi Ramazan Bayramı öncesinde hummalı bir temizlik çalışması başlattı.

16 Nisan 2023 Pazar 17:46
Çorum bayrama hazırlanıyor

Çorum Belediyesi Ramazan Bayramı öncesinde hummalı bir temizlik çalışması başlattı. Şehrin işlek caddeleri ve kaldırımları yıkanarak temizleniyor.

Çorum’un temiz şehir imajını bir adım daha ileriye taşımak için gece gündüz çalışan Çorum Belediyesi ekipleri ramazan bayramı öncesi kentin ana caddelerini ve kaldırımları tazyikli su ile yıkıyor. Yol süpürme araçlarının da görev aldığı temizlik çalışması Fatih Caddesi, Bahabey Caddesi, Gazi Caddesi ve İnönü Caddesi güzergahlarında arife gününe kadar devam edecek.

PIRIL PIRIL OLACAK

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, temizlikte bir marka haline gelen Çorum’un bayrama pırıl pırıl gireceğini söyledi. Bayram öncesi şehrin genelinde hummalı bir temizlik çalışması başlattıklarını belirten Başkan Aşgın, “Hemşerilerimizin cadde ve sokakları tertemiz bir Çorum’da huzurlu bir bayram geçirmeleri için gece gündüz aşkla çalışıyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tamam 2023-04-16 18:28:40

Bunu da haber yapıyoruz ya . Pes artık .

Avatar
Ahmet 2023-04-16 20:31:57

Bir taraftan su kıtlığı var diye başkan yardımcısı demeç veriyor, bir yandan yağmur yağarken kaldırım yıkıyorlar. Allah akıl fikir versin...

Avatar
Vay arkadaş 2023-04-16 20:43:06

Su sorunu çözüldü demekki,israf da değil,devam edelim.

Avatar
İskilipden 2023-04-17 06:14:06

Allahım tüm halkımıza hayırlı, huzurlu ibadeti kabul ettiği bayramlar nasip etsin.

banner165