Çorum için yine ilk olacak

Çorum’uun tüm ilçe ve beldeleri 2023 yılı sonuna kadar doğalgaza kavuşacak.

25 Şubat 2022 Cuma 22:59
Çorum için yine ilk olacak

Çorum’un kargı ilçesinin bu yıl doğalgaza kavuşacağı bildirildi.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, bu yıl ve 2023 yılı içinde Çorum’a bağlı tüm ilçeler ile beldelerin belirli plan çerçevesinde doğalgaza kavuşacağını açıkladı. Böylece Çorum bir çok kente göre tüm yerleşim bölgelerinde doğalgaz hizmeti alan ilk il olacak.

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum Milletvekilleri Erol Kavuncu ve Oğuzhan Kaya, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş,  İl Başkan Yardımcıları Murat Günay, Ali Evlüce, Emre Turan, Ercan Daşdan, Yılmaz Peker,  ilçe belediye başkanları Kargı’da bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, burada yaptığı açıklamada, Kargı ilçesi doğalgazla buluşturacaklarının bilgisini verdi.
Kargı’ya yapılan yatırımların kesintisiz devam edeceğini belirten Ahlatcı, ilçeye yapılan yatırım ve gelen hizmetleri anlattı ve talepleri dinledi.

Ahlatcı konuşmasında şöyle dedi; “Güzel Kargımız Doğalgaza kavuşuyor, gönlü güzel Kargılı hemşehrilerimiz isteyecek biz de yapacağız. Gelecek mi gelmeyecek mi diye boş konuşanların dahi hayal bile edemeyecekleri hizmetleri 20 yıldır olduğu gibi yine Ak Parti olarak biz gerçekleştirmekteyiz. Bunun en büyük örneği bugün burada açıkladığımız gibi Kargımıza doğalgazımızın müjdesini veriyoruz. Sadece Kargımız değil bu yıl içerisinde Bayat, Uğurludağ Laçin, bir sonraki aşamada Ortaköy, Boğazkale, ve beldelerimiz Aşdağul ve Düvenci ile beraber Çorum’un  tüm ilçeleriyle beraber doğalgaz kullanan ilk il olma özelliğine kavuşmuş olacaktır.

Hemşehrilerimiz isteyecek bizler yapacağız. Çorum birlik içerisinde hep beraber olduğunda başaramayacağı ulaşamayacağı bir iş olmayacaktır. 2023 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerliyoruz. İlçemize değer katan projelere hep birlikte imza atmaya devam ediyoruz. 2023 yılında inşallah Kargı İlçemizi doğalgazla buluşturacağız."

HAYALDİ GERÇEK OLUYOR

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan da, bir hayali gerçeğe dönüştüreceklerini belirterek, Kargı'yı doğalgazla buluşturacaklarını söyledi.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından istişare toplantısı düzenlendi. AK Parti ile belediye başkanlarının katılımıyla yapılan toplantıda   AK Partili belediyelerin çalışmaları ve parti çalışmaları ele alındı.

2019 yerel seçimlerinde ilçe halkının doğalgaz talebinde bulunduğunu hatırlatan Ceylan, "Zeki başkanımızın seçiminde değerli Kargılı hemşehrilerimizin bizlerden isteği olan doğalgaz sözümüzü bu gün yerine getiriyoruz. Kargı ilçemizde kışın kova taşımaktan usanan  annelerimize, bacılarımıza, kardeşlerimize tüm hemşehrilerimize doğalgaz hayırlı olsun.

Nisan ayında alt yapı çalışmalarına başlanılarak 2022’de çalışmaları tamamlayarak bu yıl Kargı'mızda doğalgaz ateşimizi yakacağız. Aynı zamanda Kargı ilçemiz ile birlikte Laçin, Bayat, Uğurludağ, Ortaköy, Boğazkale ilçeleri ile Aşdağul ve Düvenci beldelerinde de çalışmalar eş zamanlı olarak başlayıp Laçin, Bayat ve Uğurludağ ilçelerimize 2022’de, Ortaköy, Aşdağul ve Düvenci’yi 2023’de doğalgaz ile buluşturacağız. Boğazkale ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

HAYIRLI OLSUN

AK Parti Çorum Milletvekili Erol kavuncu da, “Bayat, Kargı, Laçin, Uğurludağ ilçelerimiz 2022 yılı içinde, bu yıl bitmeden doğalgaza kavuşuyor. Aynı şekilde Ortaköy, Aşdağul ve Düvenci 2023’te doğalgaza kavuşacak. 2023 yolunda yapacağımız çalışmalarımızı ve ilçelerimize gerçekleştireceğimiz yatırımlarımızı ele alındığımız Kargı toplantımız hayırlara vesile olsun.”dedi.

Son Güncelleme: 25.02.2022 23:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2022-02-26 12:51:43

En ufak ilçeye kadar kaynağı bizde olmayan bir enerjiyi getirmek nasıl bir politikadır? Görmüyor musunuz doğalgaz üzerinden Ruslar Almanya'yı nasıl kilitledi. Bir kombinin kurulum maliyeti 15 bin, e bunun yerine güneş panelini teşvik etsenize. Ama tabi o zaman da doğalgaz aracıları nasıl para kazanacak değil mi? Birkaç şirketin doğalgazdan para kazanması milli güvenlikten de bağımsızlıktan da önemli demek ki...

Avatar
Seçim geliyormu? 2022-02-26 08:39:59

Çoruma 2021 neler yapıldı?
İlçelere 2021 neler yapıldı?
Çorum ve ilçeleri Neler yapılacak plânlar nedir?
projeler nedir?
İlçelerin ihtiyaçları neler?

Avatar
Kimi ayaklarını gerer, kimi ellerini bağlar. EDEP YA HUU 2022-02-26 10:44:17

“KARGI İLÇEMİZ DOĞAL GAZLA BULUŞUYOR”
Pankartının altında objektiflere poz verirken; Kargı Belediye Başkanı en ortada mı olmalıydı, yoksa; şu anki resimde olduğu gibi, bir sandalye bile vermeyip TABUREDE mi oturmalıydı

Avatar
Çorum'lu 2022-02-26 10:47:52

İlçe yolları ne zaman bitirilecek. Yatırım yatırım yatırım deniliyor, ortada gözle görülür bir şey yok. 20 senedir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum. ANLAYANA.....

Avatar
İskilipden 2022-02-26 11:38:06

İskilip Meslek Yüksek Okulu ne olucak?
İki vekilimi bir vekilimiz çocukluğu İskilipde geçmiş, diğer vekilimiz hem öğretmenlik hemde esnaflık yaptığı ilçeye bir üyeliğimiz dokunsun ne olur su kadar zormudur acaba

Avatar
vatandaş 2022-02-26 12:22:52

en sondaki resim.Babanıda sevmezdim süt oğlan diyorya.

Avatar
tosyalı 2022-02-26 22:03:02

İskilip-Tosya yolunu yapın.Çorum'un her türlü ulaşımı bu yoldan sağlanacaktır gelecekte...

Avatar
Batandaş 2022-02-28 11:22:08

Doğal kazık demek daha doğru