Çorum İHH Giresun’da

İHH Giresun’da meydana gelen sel felaketinden hemen sonra bölgeye ulaştı.

25 Ağustos 2020 Salı 23:47
Çorum İHH Giresun’da

İHH Giresun’da meydana gelen sel felaketinden hemen sonra bölgeye ulaşarak arama kurtarma çalışmalarına başladı. İHH ekiplerinin çalışmaları halen devam ediyor.


İHH Başkanı Selim Özkabakçı’nın verdiği bilgiye göre, Bölgede sel felaketi sonucu yüzlerce ev ve işyeri kullanılamaz hale geldi. Binlerce kişi acil yardım bekliyor.


Afetin hemen ardından 40 kişilik İHH Arama Kurtarma Ekibi bölgeye ulaşırken AFAD koordinasyonunda çalışmalar sürüyor.
İHH’nın Hatay/Reyhanlı’daki mobil aşevi, afetzedelere hizmet vermek için Giresun’a ulaştı. Bölgede sıcak yemek dağıtımı yapılıyor.
İHH Kadın Kolları psikososyal destek için bölgede çalışma yapıyor.


İHH Başkanı Özkabakçı, yaptığı açıklamada, “Giresun’da sel felaketinin bıraktığı hasar çok büyük, arama kurtarma, psikososyal destek ve gıda yardımlarla yaralar sarılmaya çalışılıyor. Hayat normale dönene kadar inşallah Giresun halkının yanında olacağız.


Giresun’daki sel felaketinde mağdur olan kardeşlerimize destek olmak isteyen Çorumlu hayırseverler Çorum İHH aracılığı ile yardımlarını şu şekillerde ulaştırabilirler: 
*Çorum İHH Ofisimize gelerek, (Üçtutlar Mh. Muratevler 6. Sk. No:12 Çorum)
*Telefonla vakfımızı arayarak 0364 224 26 20 – 0538 877 76 55, 
*Bankadan Vakıf Katılım Çorum Şb. Çorum İHH Hesap No: 190019 / 
*IBAN TR17 0021 0000 0001 9001 9000 01
*(Açıklama bölümüne GİRESUN İbaresi eklenecek)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165