Çorum İHH hayırda yarışıyor

Çorum İHH, Çorum'da, Türkiye'de ve dünyanın her yerinde mazluma yardım elini uzatmaya devam ediyor.

12 Haziran 2018 Salı 20:08
Çorum İHH hayırda yarışıyor

Çorum İHH, rahmet ve bereket ayı Ramazan’ın her yıl olduğu gibi bu mübarek ayda da çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

İHH Başkanı Selim Özkabakçı’nın verdiği bilgiye göre, her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan Ayı’nda da Hürriyet Parkı’nda kurulan bağış standında fitre, fidye, zekat ve her türlü nakdi bağış kabul edilmeye devam ediliyor. Stant iftar sonrası ve Arefe günü saat 24.00’e kadar açık. Bu yılki stant çalışması kara kıtanın kara talihli insanlarının yaşadığı Güney Afrika olacak. Corum İHH Güney Afrika’da her akşam 1000 kişilik iftar veriyor ve başta yetim aileler olmak üzere kumanya ve kıyafet yardımı yapıyor.

Her yıl olduğu gibi bu yılda ‘Yetim Gülerse Dünya Güler’ sloganı ile yetim destekleme günleri çerçevesinde Çoürum’da himaye edilen 100 yetim, bayram öncesi sevindirilerek kıyafet yardımı ve yetim destek kolisi ile desteklendi.

15 Ramazan Dünya Yetimler Günü'nde Çorum'da bulunan yetimler ve yetim sponsorları ile iftarda bir araya gelindi.

Her yıl olduğu gibi muhtaç ailelere kumanya dağıtıldı. Çorum merkezde 1000 aileye gıda kolisi ulaştırıldı. Dağıtımlar devam ediyor.

İHH; Çorum halkının yardımları ile Suriye’de mülteci kamplarında iftar vermeye, gıda yardımı yapmaya ve yetimleri desteklemeye devam ediyor. Ayrıca mülteci aileleri de destekleniyor. Hayır faaliyetlerinin devam etmesi yardımseverlerin katkılarına bağlı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165