Çorum sahili turizm sezonuna hazırlanıyor

Çorum’un Oğuzlar İlçe Belediyesi'ne ait Altın Koz Sosyal Tesisleri'ne sahil terası yapılıyor.

13 Haziran 2021 Pazar 13:30
Çorum sahili turizm sezonuna hazırlanıyor

Çorum’un Oğuzlar İlçe Belediyesi'ne ait Altın Koz Sosyal Tesisleri'ne sahil terası yapılıyor.

Obruk Barajı kıyısındaki turizm,obruk barajı,Altın Koz Sosyal Tesislerinde yapılan eklentilerle ilgili bilgi veren ve çalışmaları yerinde inceleyen Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, "Altın Koz Sosyal Tesislerimize gelen misafirlerimiz genelde sahil kenarında oturup zaman geçirmek istiyor. Zamanla insanların talebinin artması sonucu tesisimize eklemeler yapma ihtiyacı doğurdu ve biz de bu doğrultuda çalışmalarımızı yaptık. En kısa sürede de sahil terasımız hizmete geçecek. Altın Koz Sosyal Tesislerimiz turizm sezonuna büyük bir hızla hazırlanıyor."dedi.

Son Güncelleme: 13.06.2021 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tolga 2021-06-13 16:57:07

Başgan mesele vizyon meselesi tesisinize kahvaltıya gittim herşey fabrikasyon... Nerdeeee köy yumurtası nerde köy tereyası.. Nerde köy peyniri..nerde köy ekmeği.. Oğuzların cevizi meşhur masaya bir iki ceviz ikramı yapsanda tadına baksa misafirler.

Avatar
Musti 2021-06-13 18:35:43

Görende antalya 'da beş yıldızlı otel açıyorlar zanneder, haberin başlığı zaten tam komedi..!

Avatar
Orhan 2021-06-13 22:59:16

Ne kadar güzel hizmet yaparsan o kadar çok kişi gelir. Geçmişte rezervasyonsuz müşteri almadıkları dönem oldu. İlgi çok büyüktü ama hizmet kalitesi düşük olunca müşteri kaçtı.

Avatar
Musti 2021-06-13 18:35:26

Görende antalya'da beş yıldızlı otel açıyorlar zanneder, haberin başlığı zaten tam komedi..!