Çorum size müteşekkir

Çorum'da Taş Bina'da depremzedeler için yardımları toplayan, tasnif eden ve yükleyen gençler Çorumlu Obası’nda ağırlandı.

14 Mart 2023 Salı 17:51
Çorum size müteşekkir

Çorum'da Taş Bina'da depremzedeler için yardımları toplayan, tasnif eden ve yükleyen  gençler unutulmadı.

Depremzedelerin yardımına koşan gençler Çorumlu Obası’nda ağırlandı.

Çorum Belediyesi, deprem bölgesine yardımların gönderilmesi sırasında büyük bir özveriyle çalışan gençleri unutmadı.  Kahraman gençler, Çorumlu Obası’nda ağırlandı.

TAŞ BİNA’DA GÖREV ALMIŞLARDI

Çorum halkının seferber olduğu yardım kampanyasında büyük fedakarlıklarla çalışan gençler, adeta kahramanlaşmıştı. Belediye Taş Bina’da yardımların toplanması, tasnif edilmesi ve tırlara yüklenmesi sırasında büyük gayretle çalışan gençler, sergiledikleri özveriyle takdir topladı.

AŞGIN GENÇLERİ AĞIRLADI

Yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneğinin sergilendiği afet döneminde sık sık gençlerle birlikte yardım tırlarını yükleyen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, o günlerde omuz omuza çalıştığı gençleri unutmadı.  Başkan Aşgın, Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin organizasyonu ile Çorumlu Obası’nda gençleri ağırladı. Gençlerle yakından ilgilenen Başkan Aşgın, afet döneminde yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, 6 Şubat’ta yaşanan depremin ardından yardıma koşan gençlerin yardım malzemelerinin gönderilmesinde büyük çaba gösterdiklerini belirterek teşekkür etti. Başkan Aşgın “Yardım tırlarının yüklenmesine gönüllü olarak destek veren gençlerimizle gurur duyuyoruz. Onların kadirşinas davranışı ve vefası afetzedelerimiz için umut oldu. Yardım seferberliğine gönülden katkı veren gençlerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra da güzel işlerde birlikte olmayı temenni ediyorum. Gençlerimizle birlikte Türkiye Yüzyılı’nı birlikte inşa edeceğiz. Gençlerimize güveniyouz.” dedi.

Kent Konseyi Başkanı Turhan Candan ve gençlik meclisi üyelerinin katıldığı programda gençlere ikramlarda bulunuldu.

Son Güncelleme: 14.03.2023 17:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.