Çorum su problemi yaşamayacak, ama...

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, yaptıkları çalışmalarla Çorum’un yakın zamanda su problemi yaşamayacağını söyledi.

13 Aralık 2022 Salı 16:28
Çorum su problemi yaşamayacak, ama...

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, yaptıkları çalışmalarla Çorum’un su sorununu çözdüklerini, yakın zamanda Çorum’un su problemi yaşamayacağını söyledi.

Su sorunun hat safhaya ulaştığı ve su kaynaklarını tamamen tükendiği bir dönemde önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Başkan Aşgın “Koçhisar Barajı isale hattı çalışması kapsamında 53 kilometreden rekor bir sürede Çorum’a içme suyu getirdik. Hiç suyumuz kalmadı dediğimiz günlerde Çorum’un su sorununu çözmüş olduk. Şu anda 4 barajda 45 milyon m3 su hacmi var yüzde 34 doluluk oranı var. Önümüzdeki yıllardainşallah Çorum’un su problemi olmayacak.” dedi.

Başkan Aşgın vatandaşlardan da suyun tasarruflu kullanılmasını rica etti.

Son Güncelleme: 13.12.2022 17:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Birbilen 2022-12-13 18:31:02

“Koçhisar Barajı isale hattı çalışması kapsamında 53 kilometreden rekor bir sürede Çorum’a içme suyu getirdik.“ ifadesi DSI ve Çalışanlarına haksızlık değil mi? Çorum Belediyesinin o süreçte zerre kadar katkısı var mı? Siyaset bu değil. Gecesini gündüzüne katan DSI çalışanlarına ağız ucu ile de olsa bir teşekkür edilir değil mi?

Avatar
Ahmet 2022-12-14 06:24:54

Bu isale hattı 80 milyona ihale edilerek yaptırılmadı mı? Yoksa mütahhidin işini DSİ mi üstlendi?