Çorum'u yine sel vurdu

Çorum merkez ve bazı ilçelerinde kuvvetli sağanak yağış hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.

12 Haziran 2020 Cuma 19:26
Çorum'u yine sel vurdu

Çorum merkez ve bazı ilçelerinde kuvvetli sağanak yağış hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.

Meteorolojik uyarının yansımaları akşam saatlerinde kendini gösterdi. Merkezde bir çok cadde ve sokakta yağış nedeniyle sel suları oluştu. Bodrum katlarda su baskınları, şehir içi trafikte aksamalar yaşandı.

SUNGURLU'DA SEL

Çorum'un Sungurlu ilçesinde etkili olan sağanak yağış, cadde ve sokakları göle çevirdi. Yağış sonrası bir evin bahçesini basarken sürücüler ise araçları ile yolda kaldı.
Sungurlu ilçesinde akşam saatlerinde başlayan ve yaklaşık yarım saat etkili olan sağanak ve dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Yağmuruna hazırlıksız yakalananlar, kapalı alanlara sığınarak korunmaya çalıştı. Sağanak yağış uyarısının verilmesinin ardından 

Belediyesinin aldığı tedbirler herhangi bir olumsuzluğun yaşanmasına engel oldu.
Belediye Başkan Yardımcısı Mükremin Dağaşan, su basan evde incelemelerde bulundu. Dağaşan, sağanak yağış uyarısı yapılmasının ardından her türlü tedbiri aldıklarını belirterek, şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını söyledi.

Son Güncelleme: 12.06.2020 21:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Talat 2020-06-12 21:32:11

Yeter artık. Kanallar dar bacalardan su fışkırıyor. Yeni yapılan hatlar bile ihtiyaca cevap vermiyor. Hiçbir cadde sokak hattı bu miktar suyu taşımıyor. Allah aşkına bu altyapıyı genişletin. Fakir fukaranın evi işyeri kalmadı. Bu zararı kim tazmin edecek. Olan garibe oluyor.

Avatar
Hüsnü çoksever 2020-06-14 11:55:17

Yetmez daha da kötüsü olmalı.
Hep kılıç daroğlu yaptı.
Darbe tehlikesi var beka meselesi bunlar.
15 temmuz. Tüm fakirleri mevcut yönetime oy vermeliler ki daha beter soyulsunlar

banner165