Çorum ve Sungurlu onun için harekete geçti

Çorum ve Sungurlu Belediyesi kendisine araç çarpan sokak köpeği için seferber oldu.

16 Mayıs 2020 Cumartesi 15:29
Çorum ve Sungurlu onun için harekete geçti

Çorum ve Sungurlu Belediyesi kendisine araç çarpan sokak köpeği için seferber oldu.

Dün akşam saatlerinde Sungurlu Belediye Başkanlığına bir köpeğe araba çarptığı ihbarı geldi.

Veteriner Hekim Aydın Bahtiyar ve belediye ekibi yaralı hayvanı bularak tedavi için harekete geçti. Arka bacağında çoklu kırık olduğu tespit edilen köpek için, Belediye Başkan Yardımcısı Sakine Sarıyüce, Çorum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ile iletişime geçerek tedavi için yardım istedi. Çorum Belediyesi hayvan barınağına ulaştırılan köpeğin tedavisi yapılarak tekrar ekiplere teslim edildi. Yaralı köpeğin durumunun iyi olduğunu belirten Sarıyüce,"Bu dilsiz canlıların acılarını dindirmemiz de bize her zaman yardımcı olan Çorum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Mustafa Kalın ve Veteriner Hekimi Mert Günhan'a, Karadeniz Hayvan Hakları Federasyonu Çorum Temsilcisi Şeyda Çimen' e çok teşekkür ediyorum. Ne zaman kendilerine ulaşarak yardım talep etsek bizleri geri çevirmediler. Araba çarpan köpeğin bacağında çok fazla kırık vardı. Tedavi için bizim şartlarımız yeterli olmadı. Çorum'da tedavisi yapılan köpeği tekrar biz teslim alarak bakımını üstlendik. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşacaktır."dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sungurlulu 2020-05-17 06:29:03

Sungurlu Belediyesinden, bilhassa sokak hayvanları konusunda çok duyarlı olan Başkan yardımcısımız Sakine hanımın önayak olacağı örnek bir sokak hayvanları parkı talep ediyoruz, barınak özellikle demedim çünkü çoğu barınak hapis gibi sokak yavruları için.

banner165