Çorum yağışlı

Çorum çevrelerinin cuma günü (yarın) aralıklı yağmurlu, yükseklerin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor

17 Şubat 2022 Perşembe 21:00
Çorum yağışlı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni raporunu yayımladı. Buna göre mevsim normallerinin üzerinde devam eden güneşli hava, Cuma günü (yarın) yerini yağmur ve kar yağışına bırakacak. Cumartesi ve Pazar günleri ise güneşin yeniden yüzünü göstermesi bekleniyor. Çorum çevrelerinin cuma günü aralıklı yağmurlu, yükseklerin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı, yer yer çok bulutlu, yarın (Cuma) Çorum çevrelerinin aralıklı yağmurlu, yükseklerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin eğimli yamaçlarında çığ tehlikesi bulunmaktadır.

İÇ ANADOLU

Parçalı, zamanla çok bulutlu, Ankara, Eskişehir, Kırıkkale ve Çankırı çevrelerinin yarın (Cuma) yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, yüksek yerlerde zamanla karla karışık yağmur şeklinde görülmesi bekleniyor. Bölgenin güney ve doğusunda (Konya, Karaman ve Niğde'nin Toros Dağları kesimi ile Kayseri ve Sivas'ın yüksek kesimleri) yüksek kar örtüsü bulunan yerlerinde çığ tehlikesi bulunmaktadır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165