Çorum’da 125 madenci işsiz kaldı

Çorum’un İskilip ilçesi nde bulunan özel bir şirkete ait kömür işletmesinde 3 ocaktan biri kapatılarak 125 işçinin işine son verildi.

19 Aralık 2022 Pazartesi 16:33
Çorum’da 125 madenci işsiz kaldı

Çorum’un İskilip ilçesinde bulunan özel bir şirkete ait kömür işletmesinde 3 ocaktan biri kapatılması nedeniyle 125 madenci işsiz kaldı.

Ocağın kapanması nedeniyle işsiz kalan işçiler, maden sahasında toplanarak seslerini duyurmaya çalıştı.

İŞVEREN AÇIKLAMA YAPTI

Kömür işletmesi şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Nazif Yılmaz ise ocağı kapattıkları için üzgün olduğunu belirterek, ocağın kapanma nedeninin hissedarlar arasındaki sorunlar olduğunu kaydetti. Nazif Yılmaz, işçilerin bir bölümüne zaman içerisinde şirket bünyesindeki diğer ocaklarda iş vereceklerini söyledi.

Son Güncelleme: 20.12.2022 11:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hoca... 2022-12-19 18:17:01

Hissedarlar arasında sorun var diye onca insanın işine son vermek hangi vicdana sığar.Çocuklar okula gidecek, hava soğuk ısınacak.İnsan olan Ortaklar Allah'ın huzuruna vardığı zaman vicdanlarını nereye
Koyacak.Keyfi uygulama yapılması hiç bir zaman insani olmaz.

Avatar
Seydi 2022-12-20 08:53:48

Siz aranızda anlaşamadınız, birbirinize çelme atmada yarıştınız diye 125 aileyi kış günü işsiz bıraktınız öyle mi? Yazık sizin insanlığınıza