Çorum’da 5 yıldızlı konfor

Çorum’da sahipsiz kediler, açılan 5 yıldızlı otel konforundaki barınak sayesinde sıcak bir yuvaya kavuştu.

14 Mart 2023 Salı 10:07
Çorum’da 5 yıldızlı konfor

Çorum’da sahipsiz kediler, açılan 5 yıldızlı otel konforundaki barınak sayesinde sıcak bir yuvaya kavuştu.

SOKAK KEDİLERİ İÇİN BARINAK

Çorum'da, yapılan kedi evi, sokak kedilerine yuva oldu. Sokak hayvanlarının yaşam hakkını desteklemek için her yıl binlerce sokak hayvanına kucak açan Çorum Belediyesi, sokak kedileri için kedi evi açtı. Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesindeki oluşturulan kedi evinde sahipsiz kediler, uzman personelin şefkat ve ilgisiyle yeniden yaşama tutunuyor. Sahipsiz, yaralı, hasta, engelli ya da bakıma muhtaç hayvanlara 7 gün 24 saat hizmet verecek kedi evinde kedilerin beslenme, barınma ve ısınma gibi ihtiyaçları başta olmak üzere tüm ihtiyaçlarının eksiksiz şekilde karşılanması noktasında her şey en ince detayına kadar düşünüldü.

SOKAK HAYVANLARINA SÜREKLİ YUVA

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın öncülüğünde sokak hayvanları için önemli çalışmalar yaptıklarını ifade eden Veteriner İşleri Müdürü Mehmet Gültekin, kedi evinin 104 metrekare bir alandan oluştuğunu belirterek, “İç dizaynı da tamamlanan merkezde sahipsiz sokak hayvanları ve kedilere hizmet veremeye başladık. Burada güçten düşmüş, yaralı, bakıma muhtaç ve yavru kedileri müşahede evine alıyoruz. Evimizde hayvanların bakım ve beslenmesi devam ediyor. İsteyen vatandaşlarımız merkezi gezebiliyor. Sahiplenmek istedikleri hayvanları sahiplendirerek sıcak bir yuvaya kavuşturuyoruz. Aşkla sokak hayvanlarına hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.


İHA

 

Son Güncelleme: 14.03.2023 16:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hicran inan 2023-03-14 23:02:23

bir kedi sahibi olarak helal olsun sonuna kadar Allah razı olsun binkere bu gariplere sahip çıktıgınız için

Avatar
kdfskd 2023-03-16 08:44:12

Bu tablonun görünen yüzü. Öldürdüğünüz kedi köpeklerin üzerini böyle mi kapatıyorsunuz yazık.Allah vicdan merhamet versin size.

banner165