Çorum’da asayiş uygulaması

Çorum'da asayiş ve kamu düzeninin devamının sağlanması amacıyla yapılan huzur uygulamaları devam ediyor.

17 Aralık 2021 Cuma 00:28

Çorum'da asayiş ve kamu düzeninin devamının sağlanması huzun uygulaması yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Akpınar Caddesi, Yazıçarşı Kavşağı, Mavral Sokak ve bağlantılı sokaklar ile Bahabey Caddesi, Milönü Kavşağı ve sokaklarda yapılan denetimlerde umuma açık ve şüpheli şahıslar üzerinde denetim yapıldı. Denetimlerde 60 kişi GBT sorgusu yapılırken herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.

Öte yandan Sungurlu ilçesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Çevik Kuvvet ekipleri ile Sungurlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri huzur ve asayiş uygulamasını sürdürdü. Uygulamalarda, sürücü ve araçların belgelerini incelendi. Kişi ve araçlarda aramalar yapıldı.

İHA
 

Son Güncelleme: 17.12.2021 00:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2021-12-17 08:01:02

Bu tür uygulamalar daha sık yapılmalı ortalık savaş alanı gibi....

Avatar
Bayindir 2021-12-17 08:22:46

Guzel bir uygulama. Corum Emniyetine ve calisanlarina en icten tesekurlerimi sunar, calismalarinda kolayliklar ve basarilar dileriz..

Avatar
Çorumlu 2021-12-18 09:04:06

Sürekli ve sık aralıklarla yapılmalı 60 kişi biraz az değil mi?Eline Silahı alan sokağa çıkıyor