Çorum’da bir çöp ev daha

Çorum’da Ulukavak Mahallesi Binevler sokaklarda bir evden iki kamyonet çöp çıktı.

13 Mart 2020 Cuma 18:13

Çorum’da iki kamyonet çöp çıkan ev, Çorum Belediyesi ekiplerince temizlendi.

Edinilen bilgilere göre, Ulukavak Mahallesi Binevler sokaklarda ismi açıklanmayan bir kişiye ait evden kötü kokular gelmesi üzerine mahalle sakinleri durumu belediyeye bildirdi.

İhbar üzerine eve giden polis, zabıta ve temizlik ekipleri, evin eski eşya ve çöplerle dolu olduğunu tespit etti. Belediye yetkilileri, gerekli yasal işlemlerin başlatılması için konuyu İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi'ne havale etti.

İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi kararıyla mevcut çöplerin haşere üretmesi, kesif kokularının oluşması, sağlığı tehdit eden diğer unsurların ortaya çıkması, hanede oturan kişilerin ve çevre bina sakinlerinin sağlığını tehdit etmesi sebebiyle acil olarak boşaltılması ve çöplerin bertaraf edilmesi yönünde karar alındı.

Bunun üzerine Çorum Belediyesi'ne bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmayla 2 kamyonet çöp çıkarılan ev temizlendi. Bu sırada evin temizlenmesine tepki gösteren ev sahibi kadın fenalık geçirdi. Olay yerine gelen ambulansla kadın hastaneye kaldırıldı.

Son Güncelleme: 14.03.2020 13:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Knn 2020-03-13 20:20:13

Konteynirlardan çöp toplanmasina hicbir kurum ve yetkililer müsade etmemeli. Özellikle müstakil şeklinde evlerde uygunsuz depoluyorlar.

Avatar
Adsız 2020-03-14 17:35:31

Evin o haline fenalık geçirmemişte temizlenmesine geçirmiş bence utancından bayılmıştır

Avatar
Binevler 2020-03-14 23:39:27

Binevlermi burasi ulukavakmi

Avatar
Umut 2020-03-15 08:55:02

Artık ulkavakta gecekondu kalmamalı sokaklar ıssız gece eve giderken tinercisi hapcısı ne çıkacağı belli değil belediye ivedilikle yıkmalı bütün gecekonduları