Çorum’da caz dinletisi

Çorum’da caz dinletisi düzenlendi.

13 Aralık 2021 Pazartesi 09:48
Çorum’da caz dinletisi

Çorum’da Anadolu’daki müzik çeşitliliğine katkı sunmak amacıyla caz dinletisi düzenlendi.

Afrikalı sanatçı Terry Jorrys ile Ali Erol, Gökhan Över, Serkan Alagök ve Ayberk Sağlam’dan oluşan müzik grubu, Çorumlular’ı caz müziğiyle buluşturdu.

Dünyaca ünlü caz şarkıları seslendiren grup, ayrıca Türkçe popüler eserleri de kendi yorumlarıyla dinleyicilerin beğenisine sundu.

Jorrys, caz dinletisi için Çorum’a ikinci kez geldiklerini belirterek, “İlk etkinliğimiz ilgi görmüştü, bu nedenle ikincisini yapmak istedik. Tekrar burada olmak bizim için çok büyük onur.”dedi.
Caz dinletisi için Çorum’a gideceğini söylediğinde arkadaşlarından “Çorum’da ne işin var? Caz ile Çorum’un ne alakası var?” şeklinde tepkiler aldığını anlatan Jorrys, “Buraya gelmedikleri için bilmiyorlar, Çorum’da harika insanlar var.” diye konuştu.

Organizatör Burhan Kaya da, Anadolu’daki müzik çeşitliliğini artırmak için ikinci kez caz etkinliği düzenlediklerini dile getirerek, “İnsanların bu tür etkinliklere ihtiyacı var. Anadolu çok çeşitli kültüre sahip. Müziğin her çeşidi var, buna caz müziğini de eklemeye çalışıyoruz. İlk etkinliğimiz çok güzel geçmişti, gelirini depremzedelere bağışlamıştık. İlkinin talep görmesinden ötürü ikincisini de düzenledik.” ifadelerini kullandı.

ÇORUM WEB TV

Son Güncelleme: 13.12.2021 13:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.