Çorum’da ‘Kırmızı Çizgimiz’ mottosu

Çorum'da yaya güvenliğinin sağlanması amacıyla bir dizi etkinlikler düzenleniyor.

29 Mart 2021 Pazartesi 13:03
Çorum’da ‘Kırmızı Çizgimiz’ mottosu

Çorum Valiliği, 2021 yılı süresince yürütülecek faaliyet ve destekleyici kampanyaların etkisini artırmak, yaya ve okul geçitleri öncesinde sürücülerin yer/zemin işaretlemeleriyle bir kez daha uyarılarak dikkatlerini daha üst düzeye çıkarmak, bu alanlarda yavaşlamalarını ve yayalara ilk geçiş hakkını vermelerini sağlamak amacıyla, 30 Mart 2021 Salı günü (yarın) 12:00-15:00 saatleri arasında tüm illerde eş zamanlı olarak, yaya güvenliğini sağlamak üzere ‘Devletin tüm unsurları ile konunun takipçisi ve nöbette olduğunu’ göstermek amacıyla etkinlikler düzenleyecek. Aynı gün AVM’de Vali Yardımcısı Recep Yüksel’in katılımıyla aynı konuda bir etkinlik daha gerçekleştirilecek.

Bu kapsamda bugün de 14:00’de İl Emniyet Müdürlüğü binasında Trafik Denetleme Şube Müdürü Bünyamin Demir ile Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Ogün Evci tarafından ‘Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir’ mottosu ana temalı basın açıklaması yapılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.