Çorum’da Yaya Güvenliği Nöbeti

Çorum'da ‘Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz’ kampanyası yarın gerçekleştirilecek

01 Ekim 2019 Salı 16:13
Çorum’da Yaya Güvenliği Nöbeti

İçişleri Bakanlığı, trafikte yaya farkındalığı için ‘Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz’ kampanyası başlattı.
Kampanya kapsamında, 81 ilde, 20 bin yaya geçidinde 200 bin kolluk personeliyle 2’şer saat ‘yaya güvenliği’ nöbeti tutulacak.
Bu kapsamda Çorum’da yaya güvenliğini sağlamak üzere ‘Devletin tüm unsurlarıyla konunun takipçisi ve nöbette olduğunu göstermek’ amacıyla 135 okul önü ve 180 adet yaya geçidinde etkinlik düzenlenecek.
Etkinlik trafik personelinin tamamının ve diğer birim personellerinin en az yarısının başta okullar olmak üzere bütün kamu kurum ve kuruluşları hizmet binalarının önünde ve diğer yaya geçitlerinde ‘Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz’ sloganıyla gerçekleştirilecek.

‘Yaya Geçidi Nöbeti’ farkındalık programı yarın (Çarşamba) 13:00-15:00 saatleri arasında yapılacak. Etkinliğe Vali ve kaymakamlar ile sorumlu amirler katılacak. Ayrıca Emniyet Müdürlüğü İnsansız Hava Araçları Büro Amirliği’nce havadan Drone çekimi yapılacak.
Vali Mustafa Çitçi’nin katılımı ile saat 13.00’de Albayrak İlköğretim Okulu’nda ve Vali Yardımcısı Recep Yüksel’in katılımı ile 23 Nisan Ortaokulu’nda eş zamanlı olarak farkındalık eylemi düzenlenecek.

Son Güncelleme: 01.10.2019 16:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.