Çorum’dan kutsal beldelere yolculuk

Çorum'dan yola çıkan 24 günlük umre grubu için uğurlama programı düzenledi.

03 Kasım 2022 Perşembe 23:19
Çorum’dan kutsal beldelere yolculuk

Çorum İl Müftülüğü Müftülüğü’nün Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Organizasyonu ile umre vazifesini yerine getirmek üzere kentten yola çıkan 24 günlük umre grubu için uğurlama programı düzenledi.

Programa, İl Müftü Yardımcısı Adem Aygül, Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Abdulmuttalip Tatlılıoğlu ve Şefi Ahmet Arıcı, grubun din görevlisi ve bayan irşat görevlisi dahil 48 kişilik umre yolcusu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Akşemseddin Camii önünde düzenlenen program, Ulu Cami İmam Hatibi Aziz Bilici’nin Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlarken, Müftü Yardımcısı Aygül, konuşmasında “Allah’ın evinde, Rasulullahın huzurunda memleketimiz, vatanımız ve Ümmeti Muhammed için; sağlık, huzur ve barış için bol bol dua edin”dedi.

Umre yolcuları dualarla kutsal beldelere uğurlandı.

Son Güncelleme: 04.11.2022 17:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.