Çorumlu doktorun şok ölümü

Çorumlu Radyoloji Uzmanı Dr. Alper Ögi, evinde ölü bulundu.

16 Şubat 2022 Çarşamba 08:15
Çorumlu doktorun şok ölümü

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli olan ve hakkında soruşturma açılınca istifa eden Çorumlu Radyoloji Uzmanı Dr. Alper Ögi, evinde ölü bulundu.

İhlas Haber Ajansı’nın (İHA) haberine göre, ailesi ulaşamayınca eve giren bekçi, genç sağlık çalışanının cansız bedeninin yanında 'Ateşle yaklaşmayın' notunu buldu.

AİLESİ TELEFONLA ULAŞAMAYINCA

Edinilen bilgiye göre olay, Karabük merkeze bağlı Kale Köy Sarıkonaklar Mahallesi'nde bir villada meydana geldi. Bir süre önce görev yaptığı Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde radyoloji uzmanlığı görevinden istifa eden Alper Ögi'ye (49) telefonla ulaşamayan annesi, arkadaşını arayarak evini kontrol etmesini istedi. Bunun üzerine arkadaşı, Ögi'nin yaşadığı villanın bekçisini arayarak evi kontrol etmesini istedi. Kapı anahtarının dışında bırakıldığı villaya giren bekçi, teras katının balkon kısmında Ögi'nin cansız bedenini buldu.
Yapılan incelemede kapıya asılmış şekilde üzerinde 'Ateşle yaklaşmayın' notu ile mutfak masası üzerine konulmuş 'Herkes kendine iyi baksın' yazılı not bulundu. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Ögi'nin cansız bedeni jandarma ekipleri tarafından evden çıkarılarak cenaze aracıyla otopsi yapılmak üzere Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

'HAKKINDA AÇILAN SORUŞTURMA YÜZÜNDEN İSTİFA ETMİŞ'

Uzun yıllardır Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde radyoloji uzmanı olarak görev yapan Alper Ögi'nin hakkında açılan soruşturma sonrası görevinden istifa ettiği iddia edildi.

Altıntaş köyünden emekli öğretmen Mahir Ögi’nin oğlu, İsmail Tokatlı’nın yeğeni olan Dr. Alper Ögi’nin vefatı  derin üzüntüye neden oldu. Merhum doktorun cenazesi  dün Ulu Cami’de kılınan cenaze namazının ardından Ulu Mezarlık’ta toprağa verildi.

Son Güncelleme: 16.02.2022 13:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nilgün Hekimoğlu 2022-02-16 21:52:07

Radyolog uzm dr ‘u,bu duruma itmekte her türlü emeği geçenlerin’de aynı durum ve sona tez zamanda ulaşmasını Allahtan niyaz ederim.Büyük kayıp…Allah ailesine,sevenlerine sabır versin????mekanı cennet olsun????çok üzgünüz ????

Avatar
Habib 2022-02-19 11:43:10

Alper Ögi bir dahi idi. Basit , anlamsız ,adaletsiz ve aptal nesnelerle dolu hayatta , kendi bilgilerini dolu dolu paylaşacak olanak bulamadı. Yine de giderken herkese umut diledi. Ondan ne çok şey öğrendik biz. Bundan sonraki boyutta sana huzur diliyorum Alper. Biraz daha birlikte kalabilseydik iyiydi. Bizi çok hüzünlendirdin. Ama sana ne yapacağını söylemek haddimiz değil. Seni kaybettik. Olan bize oldu.

Avatar
Kâmil sucu 2022-02-21 16:20:18

RADYOLOJİ biriminde hiç kimseyi üzmeyip,herkesin yardımına koşan değerli bir insandı..çok üzgünüm.

Avatar
Kâmil sucu 2022-02-21 15:48:24

"Karıncayı bile incitemez " dediğimiz bir kişilikti.çok üzgünüm...

Avatar
Kâmil sucu 2022-02-21 15:51:02

Karıncayı bile incitmez bir kişilikti