Çorumlu hakim kalbine yenildi

Ankara’da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden hakim Yasin Arslan, memleketi Çorum’un Alaca ilçesinde toprağa verildi.

10 Haziran 2023 Cumartesi 20:34
Çorumlu hakim kalbine yenildi

Ankara’da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden hakim Yasin Arslan, memleketi Çorum’un Alaca ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

ALACA'DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Hakim Yasin Arslan için Sebilullah Camii’nde düzenlenen cenaze törenine Arslan'ın ailesi ve yakınları, AK Parti Ankara Milletvekili Av. Murat Alparslan, Adalet Bakan Yardımcısı Hasan Yılmaz, Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Akça, Alaca Kaymakamı Hicabi Aytemur, Belediye Başkanı Halil ibrahim Şaltu, HSK üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Arslan’ın cenazesi ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından yeni mezarlıkta toprağa verildi.

İHA

Son Güncelleme: 10.06.2023 19:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenan 2023-06-10 21:24:53

covıd den sonra gençler kalp krizi çoğaldı
bu aşının etkilerinden korunma çareleri geliştirilmeli.

Misafir Avatar
İsmail 2023-06-11 16:54:21 @Kenan

60 yaşımı geçtim 5 tane biontech aşısı oldum günde 8-10 km yürüyorum bende bi Şey yok yaşam tarzından dolayı olabilirimi yeni nesil aracıda varsa en ufak mesafeyi bile yürümüyor merdiven çıkmayıp 2 kat için asansör kıllanıyor yedikleri içtikleri zaten katkı malzemesiyle dolu bide üstüne ülkenin dolayısıyla hepimizin ekonomik sıkıntıları üstüne tuz biber oluyor

Beğenmedim! (1)
Avatar
aşıcı 2023-06-10 21:40:57

40 yaşındaki arkadaşım yakın zamanda kalp krizi geçirdi. Bu genç insanların kriz geçirmesi, pıhtı atması normal mi? Yoksa...

Avatar
Mustafa 2023-06-12 08:11:29

Adalet akademisinde derslere konu edilecek değerde bir hakimi kaybettik. Engin bilgi ve tevazu sahibi bir hakim ve toplumun müstesna bir ferdiydi. Örnek bir insandı Yasin bey. Saygıyla hatırlayacak ve yad edeceğiz. Mekanı cennet olsun.