Çorumlu polis müdürü vefat etti

Emekli 2.sınıf emniyet müdürü Çorumlu İsmail Arat vefat etti.

22 Kasım 2021 Pazartesi 17:02
Çorumlu polis müdürü vefat etti

Amasya'da uzun yıllar Trafik Şube Müdürü  olarak görev yapan ve emekli olan 2.sınıf emniyet müdürü Çorumlu İsmail Arat vefat etti.

Merhum Recep ve Neziha Arat'ın oğlu, Ayfer Arat'ın eşi Şamilhan ve Tungahan'ın babaları, Güzide, Yüksel, Aysel, Hacer ve Saime'nin kardeşleri, Emekli Kurmay Albay Yaşar Kaleli ve Ümit Kaleli'nin yeğenleri, emekli polis müdürü İsmail Arat, dün hayata gözlerini yumdu. Merhumun cenazesi Amasya Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından Ortaköy'e bağlı Cemilbey köyünde toprağa verildi.

Son Güncelleme: 23.11.2021 10:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AZEM 2021-11-23 08:20:18

ALLAH RAHMET EYLESİN.

Avatar
Selçuk 2021-11-24 06:58:19

Gerek İnsani yönden gerekse Mesleki karakteriyle Mümtaz bir şahsiyet olan İsmail arat müdürüme Allahtan rahmet diliyorum emniyet teşkilatında yönetici olarak uzun yıllar başarılı hizmetlerde bulunmuş değerli bir insan olarak bilinecek anılacaktır