Çorumlu ustaların eseri, birincilik ödülü aldı

Çorumlu ustaların modifiye ettiği 1986 model hurda araç, yeni haliyle Yerli Araç Güzellik Yarışması’nda birincilik ödülü kazandı.

24 Ağustos 2022 Çarşamba 15:17
Çorumlu ustaların eseri, birincilik ödülü aldı

Çorum’un başarılı firmalarından As Motosiklet ve SMH Auto Club, 21 Ağustos Pazar günü Tokat’ta düzenlenen ve 47 ilden 2 binin üzerinde aracın katıldığı Yerli Araç Güzellik Yarışması’nda Çorum’a birincilik kupası kazandırdılar.

ÇESOB Başkanı Recep Gür, yarışmada elde ettikleri derecelerinden dolayı As Motosiklet Yetkilileri Onur Bektaş ve Nuri Şen’i tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

1986 MODEL ARACI MODİFİYE ETTİLER

1986 model aracı modifiye ederek yarışmaya katıldıklarını ifade eden As Motor Yetkilisi Onur Bektaş, araçlarının Çorum sanayisinde modifiye edildiğini ve bugüne kadar katıldıkları yarışmalarda Çorum’u temsil ederek, şehrimizin tanıtımına katkı sunduklarını söyledi.

ÇORUMLU USTALARA TEBRİK

Oğuzlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Kabalak’ın da hazır bulunduğu kupa merasiminde konuşan Oto Tamirciler, Makine Yedek Parça Satıcıları, Tornacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmettin Uzun da, katıldıkları tüm yarışmalarda dereceye giren Onur Bektaş ve Nuri Şen’i kutlayarak, aracın modifiyesinde katkısı bulunan tüm Çorumlu ustaları da tebrik etti.

HURDA ARAÇ BU HALE GELDİ

Hurda vaziyetteki aracın bu hale Çorumlu ustalar sayesinde geldiğini vurgulayan Necmettin Uzun, “Bu araç Çorum sanayimizin ne kadar güzel ve temiz iş yaptığını ortaya koymaktadır. Çorum sanayisi bölgenin en iyi sanayileri arasındadır. Çorum sanayimizle ne kadar gurur duysak azdır” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Öz İskilip li 2022-08-24 21:56:06

Emmin mv olduda ne yaptı, TBMM nin en kavgacı vekili olmuşdu...

Misafir Avatar
Uyy 2022-08-24 23:34:57 @Öz İskilip li

Ne içtin sen? Emmi mv ne alaka? Bu iskiliplilere yazma yasagi verecen abuk sabuk alakasiz seylerle uğraşıyorlar

Beğenmedim! (0)

banner165