Çorumlu uzman çavuş hayatını kaybetti

İzmir'in Foça ilçesinde komşusuyla kavga ettiği esnada pompalı tüfekle vurulan Çorumlu uzman çavuş hayatını kaybetti.

06 Mart 2023 Pazartesi 13:46
Çorumlu uzman çavuş hayatını kaybetti

İzmir'in Foça ilçesinde komşusuyla kavga ettiği esnada pompalı tüfekle vurulan Çorumlu uzman çavuş hayatını kaybetti. Olayla ilgili komşu gözaltına alındı.

İHA'nın haberine göre; olay dün sabah saatlerinde ilçeye bağlı Yenibağarası Mahallesi'nde meydana geldi.

Foça Jandarma Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında görevli Çorumlu Uzman Çavuş Serkan Özten (32) ve 19 Mart tarihinde henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşadığı komşusu C.A.Y. (30) arasında dün sabah yeniden tartışma çıktı.

KOMŞUSU ATEŞ ETTİ

Apartman içerisinde alevlenen tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga esnasında C.A.Y. evinde bulunan pompalı tüfekle Serkan Özten'e ateş etti. Özten, vücuduna isabet eden saçmalar sonucu kanlar içerisinde yere yığılırken, olaya şahit olan çevre sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Serkan Özten'in hayatını kaybettiğini belirledi. Şüpheli C.A.Y. ve kardeşi S.Y. ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

EVLİ VE BİR KIZ ÇOCUĞU BABASI

Evli ve 11 aylık kızı olan Uzman Çavuş Serkan Özten'in cenazesi, 07 Mart Salı günü (Yarın) öğle namazına müteakip Akşemseddin Cami’nde kalınacak cenaze namazının ardından Ulu Mezarlık’ta toprağa verilecek.

w

Son Güncelleme: 07.03.2023 15:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hedef 5071 2023-03-07 10:32:57

Bu kadar kolay mı bir canı almak.. Çok yazık çok. Allah rahmet eylesin. Sebep olanlara çok ağır cezalar verilmeli ki ibret olsun