Çorum’un tanıtım filmi çekiliyor

Yeşilırmak Havzası Kalkınma Birliği(YHKB) tarafından ihalesi yapılan ve dört ili (Çorum, Samsun, Amasya ve Tokat) kapsayan tanıtım filmi çekimleri başladı.

01 Ekim 2013 Salı 11:56
 Çorum’un tanıtım filmi çekiliyor


Yeşilırmak Havzası Kalkınma Birliği(YHKB) tarafından ihalesi yapılan ve dört ili (Çorum, Samsun, Amasya ve Tokat) kapsayan tanıtım filmi çekimleri başladı. Vali Sabri Başköy'ün koordinesinde yürütülen çalışmalarda ilk
çekimler Saat Kulesi ve Ulu Camii çevresinde yapıldı.

Yeşilırmak Havzası Turizm Destinasyonu tanıtım çalışmaları kapsamında Amasya, Çorum, Samsun, Tokat Yeşilırmak Turizm Destinasyonuna yönelik tanıtım filmi hazırlanıyor.

İllerin tanıtımının yapılacağı yedişer dakikalık çekimler, yurt içi ve yurt dışında tanıtım film olarak gösterilecek. Almanca, İngilizce ve Türkçe olmak üzere 3 ayrı dilde çeviri yapılacak tanıtım filmlerinde tarihi mekânlar, doğal güzellikler ve şehir merkezlerinin görüntüleri yer alıyor.

Tanıtım filmi çekiminde multicopterolarak adlandırılan teknolojik cihazlar kullanılarak havadan görüntüler alınıyor.







Son Güncelleme: 01.10.2013 12:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.