'Cübbemizi özlemişiz' dedi, ve...

Çorum eski Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, mesleğine geri dönüşünü bu sözlerle dillendirdi

02 Mayıs 2019 Perşembe 19:21
'Cübbemizi özlemişiz' dedi, ve...

Çorum eski Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün avukatlık bürosu açtığını dün bu sütunlardan duyurmuştuk.

Siyasetin çeşitli kademelerinde görev alması nedeniyle uzun süre avukatlık yapamayan Külcü, mesleğine duyduğu özlemi bir kaç cümleyle dillendirdi.

Külcü, yaptığı paylaşımda ‘Cübbemizi özlemişiz…Tadına doyamadan ara verdiğimiz AVUKAT’lığımıza bugün tekrar başladık. Rabbim hakkımızda hayırlı eylesin inşallah.” İfadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 02.05.2019 19:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2019-05-02 20:47:04

Selmân-ı Fârisî Medâin’in valisi iken, Bir gün Medâin’i sel basar.
*
Bütün dünyâlıkları bir bohçaya sığan Selmân bir taşın üzerine çıkar,
*
Eşyalarını kurtarmak için çirpınan insanlara bakarak şöyle der;
*
Yükü az olan kurtuldu.

Avatar
Felsefe 2019-05-02 20:43:47

Bir avukat olarak kimseye nasip olmayacak konumdadır kendisi hem belediye baskanligi yapmış. Hem avukatlık,hem milletvekili hemde bir yargı konusu olmuş. Daha sonra görevinden alınmış birisi olarak adalet ve adaletsizliğin ne olduğunu çok iyi kavradigini düşünüyorum.Adalet olunca insana ne kazandırdığı adaletsizlik olunca ne kaybettirdigini iyi görmüştür.

Avatar
Başkan 2019-05-02 20:08:29

Belediye başkanlığı gibi yaparsan hiç başlama bence...

Avatar
Doymamış 2019-05-02 21:01:35

Düşmez kalmaz bir Allah var.

Avatar
MİZAN 2019-05-03 09:32:41

Bu dünyada kendini kurtardın belki ama bence ahiret için kendini nasıl savunacaksın onu düşün.Belediyeyi gırtlağına kadar borca batırıp gittin şimdi adaletin tecellisi için avukatlık yapacaksın öyle mi. Hak hukuk adalet sizlere kaldıysa vah halimize.

Avatar
Adalet 2019-05-02 20:28:45

Adalet mülkün temelidir.Adalet bu memlekette hep sorun olmuştur.Sorunun temel meselesi Adalet savunucuları (Avukatlar )ile adalet dagitanlardan (hakimler )kaynaklıdır.Eğer memleketi adalet dağıtan ve adaleti savunanlar yonetiyorsa o ülkede ciddi adalet sorunları vardır.Nedenine gelince devleti yönetenler hukukçu kimliği olanlar egemen ise yasaları, yönetmelikleri uygulama biçimleri sonrasında oluşacak eksikleri, savunma biçimleri, karsilacakları özel durumlarda nasıl strateji geliştireceklerini masum vatandaş dan daha çok hukukçular bildiği için adalet terazisi bilenler ve bilmeyenler arasındaki duruma göre çalışır.Adaleti okuyanlar ve yazanlar arasında çok fark yoktur.Burdaki asil mesele Adaleti uygulayanlardir.Devletin ve milletin egitimi,sağlığı, inanci,kalkınması, refahı ,mutluluğu ,geleceği diğer ülke ve milletlerden ayiran en önemli özelliği adalet duygusudur.Bir ülkede teknolojinin, binaların, ekonominin adalet üzerine gelişip gelişmedigi önemlidir.İlkeler üzerine inşaa edilmeyen her şey ruhsuz canlı ve cansizlar dır.Gerçek olan tek şey bir gün herşey aslına döner ilkesidir.Adalet dediğimiz şey illaki adliyelerde tecelli etmez.Eğer bir şey as olan şeye gelecekse hastalıkla, fakirlikle, kaza , cahilliklile, bazen sıhhat, zenginlik ,ilim ve irfan ilede tecelli edebilir.En şaşmaz en büyük mülk sahibi ALLAH dır.Onun adaleti onun yasaları terazisi bir milim şaşmaz.Bu büyük adalet sahibi Yüce Allah sevgisi olan ister hukukçu ister işçi olsun adalet duysunu yaşatır.Adaletin olmadığı yerde Allah korkusu ve sevgisi az dır.Bu vesile ile tüm hukukçulara adaletli işler diliyorum.

Avatar
Ben 2019-05-03 09:23:39

Külcü zekı gülden cokmu kotuydu.sımdıye kadar kı beledıye baskanlarının en zekı güldü..ınanılmaz derecede yalancı ve düzenci bırıydı..sımdı hangı yuksek makamda haberı olan var mı?

Avatar
vay be 2019-05-03 13:55:02

iş yapacağın dan değildir.maksat oyalanacak yer açmak . külcü birşeyi fazla sevmeseydin bu halk seni çok severdi.seni bağımsız kor yine seçerdi.ama sen naptın . Bunlar şirin gözükmek için çekilmiş fotoğraflar.Ama ben siz den yine birşeyler bekliyorum.Çünkü çorumun size ihtiyacı var.:)

banner165