Cumartesiye dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre yağışlı hava cuma günü yurda giriş yapıyor.

27 Mayıs 2021 Perşembe 10:39
Cumartesiye dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre yağışlı hava cuma günü yurda giriş yapıyor. Kritik gün ise cumartesi. Tahminlere göre cumartesi günü yağışlar yurdun büyük bölümüne yayılacak ve yağışlara bağlı olarak hava sıcaklıklarında da düşüşler gerçekleşecek. İşte ülke genelinde il il hava durumu...

Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre ; bugün Afyonkarahisar, Kütahya, Burdur ve Isparta'da yağış bekleniyor. Diğer bölgelerde ise güneş yüzünü gösterecek.

Cuma günü beklenen yağışlar yurda giriş yapıyor. Kırklareli, İstanbul, Edirne ve Tekirdağ'da kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış etkisini gösterecek. Yağışlar İç Anadolu'da da görülecek.

YUNT GENELİNE YAYILACAK

Meteoroloji'nin beş günlük raporundaki kritik tarih ise cumartesi günü. Cumartesi günü yağışlar yurdun büyük bölümüne yayılacak. Yağışlara bağlı olarak hava sıcaklıklarında düşüş bekleniyor.

İİstanbul'da en yüksek hava sıcaklığı 22, en düşük hava sıcaklığı ise 16 derece olarak öngörülüyor. Ankara ise en yüksek sıcaklık 22, en düşük sıcaklık ise 15 derece.

Pazar günü yağışlar yurdu terk ediyor. Güneş yüzünü tekrar gösteriyor. Yağışların durması ile beraber hava sıcaklarının mevsim normallerine yükselmesi bekleniyor.

Son Güncelleme: 27.05.2021 11:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.