Daha erken bitmesi için girişim

Milletvekili Ceylan, Cemilbey-Ortaköy Yolu’nun daha erken bitirilmesi için girişimde bulunduğunu açıkladı

17 Temmuz 2018 Salı 19:03
Daha erken bitmesi için  girişim

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Cemilbey-Ortaköy Yolu’nda yapımı devam çalışmaları yerinde inceledi.

Yol çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Ceylan, ihale gereği 2019’un Ağustos ayında bitirilmesi gereken Cemilbey- Ortaköy yolunun bitirilme tarihinin daha erkene alınması için çalışmaların aralıksız sürdüğünü söyledi. Proje kapsamında yolda 22 km’lik bir çalışma yapılacağını kaydeden Ceylan, “2018 yılı içerisinde 3 milyonluk bir ödenek ayrılmış olup, 1,5 km’lik yolun trafiğe açılması hedeflenmektedir. Ayrıca çalışmalara ek olarak tarım arazilerinin kullanılmasını yönelik traktör yolları da yapılmaktadır” dedi.

Ortaköy yolunun ilk 24 km’lik kısmının yapıldığını kaydeden Ceylan, 24 km’lik yolun sonrasının da ihaleye çıktığını belirterek, “Biz, seçim çalışmalarımız da ne söz verdikse onu yapıyoruz. İlçe halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Ceylan, Çorum’da bulunan yatırımların hızlı bir şekilde devam edeceğini ve yeni yatırımlar için harekete geçileceği sözünü verdi.

Son Güncelleme: 18.07.2018 12:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osmancİklı 2018-07-17 19:15:59

Osmancık yolu ne olacak istanbul baglantisi ve 5 ilçe bu yolu kullanmasına ragmen çalışma karİnca hızında bu gidişle geçen 3 yıla bi 5 yıldaha eklesekte herhalde yine bitmeyecek

Avatar
İskilipden 2018-07-17 22:49:09

Hayırlı günler dilerim inşalllah biter.
İskilip olarak Türkiyenin en büyük 4.kavşağı Tosya da yapılmaktadır Tosya İskilip Çorum karayolunun yapımı 4 gözle beklenildiği HATIRLATMAK istiyorum ayrıca İnşaati devam eden Çankırı İskilip yolunun bir an önce bitirilmesi bekliyoruz 5 km lik 2 tane inşaati devam eden yol var seminer malzeme ile doldurulmalıdır beton asfalt yapılmalı lütfen vekilim Çoruma ilçelerine önem verdiren Çorum için ilçeler için bir şeyler yapınız.