Davete icabet ettiler

Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım'ın daveti üzerine Vali, Belediye Başkanı ve HİTÜ Rektörü Oğuzlar'ı ziyaret etti.

30 Eylül 2019 Pazartesi 14:39
Davete icabet ettiler

Vali Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Hitit Üniversitesi Rektörü Ali Osman Öztürk ve eşleri Oğuzlar'ı ziyaret etti.

Oğuzlar ziyaretine Kaymakam Hacı Asım Akgül, Belediye Başkanı Muzaffer Yıldım ve beraberindeki heyet eşlik ederken, ilçenin doğal güzellikleri, kültürel yapısı ve ekonomisi hakkında bilgi verildi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, ziyaretle ilgili detayları şöyle özetledi; “Vali, Belediye Başkanı ve HİTÜ Rektörümüze saklı cennet Oğuzlar’ımızın doğal güzellikleri hakkında bilgi verdik.

İlçemizin karış karış gezildiği ziyaret ilçemizin ulu çınarları ile hasbihal edildi.

Yüzüncü Yıl Atatürk Parkı’nda Oğuzlar’ımızın turizm potansiyelini arttırmaya yönelik geliştirdiğimiz butik otel projemiz hakkında bilgi verdik. İlçemizin turizmini geliştirmeye yönelik uzun vadeli projeler hakkında istişarede bulunduk.

Ceviz hasadının yapılıp tüm sokaklarımızın cevizlerle donandığı, çiftçilerimizin yoğun olarak çalıştığı bugünlerde hemşehrilerimizle bir araya gelip kolay gelsin dileklerini ileterek samimi bir sohbet gerçekleştirdiler. Oğuzlar77 cevizimiz hakkında bilgi verdiğimiz ziyaret esnasında cevizin yan ürünleri geliştirilmesine yönelik bilgi alışverişinde bulunuldu.

İlçemizde atıl halde bırakıldığı için metruk hale dönüşen eski sağlık ocağı binasını gösterip onun bulunduğu alana yapmayı planladığımız Millet Bahçesi projemiz hakkında bilgilendirmede bulunduk. Göreve başladığımız günden beri terk edilmişliğinden dolayı ihmal edilip metruk hale dönüşen ve güvenliği tehdit eden binaları yıkarak hem güvenlik sorununu ortadan kaldırdığımızı hem de ilçemizde nefes alınabilir alanlar oluşturduğumuzu belirtmemin ardından çalışmalarımızdan dolayı tebriklerini ileten Sayın Valimiz, ilçe halkının can güvenliğinin daha önemli olduğunu belirtti.

Doğal güzellikleri ile saklı cennet Oğuzlar’ımızın son günlerde yamaç paraşütçülerinin ilgi odağı haline gelmesi ve su sporları için eşsiz bir yer olmasından dolayı tercih edildiği ile ilgili bilgilendirmede bulunduk. Yamaç paraşütü yapan sporcularımızın atlayışını izleyip atlayış sonrasında onlarla bir araya geldik.

İlçemizin doğal güzelliklerine, kültürel özelliklerine, demografik yapısına, ekonomik yapısına ve turizmine yönelik bilgilendirmede bulunduğumuz ziyaretten dolayı Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanımız Sayın Halil İbrahim Aşgın'a, Hitit Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ve değerli eşlerine teşekkür ederim.”

Son Güncelleme: 30.09.2019 15:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.