Deforme olan kaldırımlar yenileniyor

Çorum Belediyesi şehrin muhtelif yerlerinde deforme olan kaldırımları yeniliyor.

06 Mart 2020 Cuma 00:19
Deforme olan kaldırımlar yenileniyor

Çorum Belediyesi şehrin muhtelif yerlerinde kış aylarında yağışlardan ve dondan dolayı zarar gören yerlerde onarım çalışması yapıyor.

Kış aylarında kaldırım taşlarının kar yağışı ve don olaylarından deforme olduğunu söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Zübeyir Tuncel, mevsimlik ısı değişimleri ve yağışlardan etkilenen yol ve kaldırımlarda yenileme çalışmaları başlattıklarını belirtti. Tuncel, doğalgaz, elektrik ve telefon altyapı çalışmaları sırasında da kaldırımlarda bozulmaların meydana geldiğini dile getirerek “Tespit ettiğimiz yerlerde kaldırım yenileme çalışmaları yapıyoruz. Hemşehrilerimizden gelen bu yöndeki talepleri de ilgili arkadaşlarımız değerlendiriyor. Durmadan, yorulmadan hizmet üretmeye, şehrimizi güzelleştirmeye devam ediyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 06.03.2020 12:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Orhan 2020-03-06 19:21:52

Yere karo döşemesini beceremeyen bir yeteneğe sahibiz. Caddede karolar hep oynuyor, yağmur yağınca suları sıçratmadan yürümek nafile kaldırımda

Avatar
Vedat 2020-03-06 20:42:55

Ya deforme olan siyasetçileri Napcaz? Onları onarmak da olmaz..