Dernekler Muhammed'in ailesi için seferber

Evde çıkan yangında feci şekilde can veren minik Muhammed'in ailesi için dernekler seferber oldu

09 Ocak 2019 Çarşamba 16:50
Dernekler Muhammed'in ailesi için seferber

Uğurludağ İlçesinde, geçtiğimiz hafta sonu çıkan yangında hayatını kaybeden Muhammet Ali Bıdak (3), gözyaşları arasında pazartesi günü toprağa verildi.

Yangında hayatını kaybeden Muhammet Ali’nin cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderilmişti. Küçük çocuğun cenazesi, işlemlerinin tamamlanmasının ardından Uğurludağ’a getirilerek İlçe Mezarlığında defnedildi.

Yangında ağır yaralanan Muhammet Ali’nin babası Dursun Bıdak ve babaannesi Döne Bıdak’ın hayati tehlikelerinin sürdüğü öğrenildi.

DERNEK YARDIM İÇİN TOPLANACAK

Bu arada yaşanan elim yangın hadisesi sonrası Ankara ve İstanbul’da yaşayan Uğurludağ dayanışma dernekleri de yardım kampanyası başlattı.

İstanbul’da faaliyet gösteren Çorum Uğurludağ Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği. ilçede yaşanan elim yangın olayından dolayı mağdur olan ailenin bir nebze de olsa yaralarına merhem olmak için Uğurludağlıları 12 Ocak 2019 Cumartesi günü saat 21.00’de Şefin Mutfağı isimli restoranda toplantıya çağırdı.

Ankara’da faaliyet gösteren Uğurludağ Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği de, 13 Ocak Pazar günü saat 13.30’de yaşanan yangın ile ilgili olarak dernek binasında toplantı yapacak.

Konuya ilişkin açıklama yapan Dernek Başkanı Mustafa Köse, “İlçemiz sakinlerinden Dursun Bıdak ve ailesinin geçirmiş olduğu vahim olay hakkında görüşmek üzere toplanıyoruz. Üzerimize düşen ne varsa derneğimiz yapmaya hazırdır. Değerli üyelerimizi ve üye olmayan herkesi derneğimize bekliyoruz.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Uğurludağ 2019-01-09 19:36:28

Mustafa Başkan can'dır. Allah razı olsun

Avatar
Dağ 2019-01-12 09:20:02

Remzi iki tane makam aracı alana kadar itfaiye personeline yanmaz elbise alsaydı keşke