DİKKAT! Doğalgaz kesintisi var

Ankara-Samsun Doğalgaz Ana Hattı'ndaki arıza nedeniyle yarın Çorum'da doğalgaz yok

03 Aralık 2017 Pazar 20:28
DİKKAT! Doğalgaz kesintisi var

ÇorumGaz A.Ş. Genel Müdürü Kasım Kahraman’dan alınan bilgiye göre, Ankara-Samsun Doğalgaz Ana Hattı’nda oluşan hasar nedeniyle sanayi tesisleri ve büyük tüketicilerin doğalgazı kesilecek.

Konutlarda ise doğalgazın kesintiye uğratılmaması için çalışma yapılıyor. 

Öte yandan Çorumgaz’dan abonelere, ‘Sayın Abonemiz, BOTAŞ’a ait Samsun-Ankara Doğalgaz Ana İletim Hattı’nda hızlı tren zemin etüd çalışmaları esnasında yaşanan hat hasarı nedeniyle sanayi tesislerimizin ve büyük tüketici olan müşterilerimizin doğalgazları kesilecektir. Konut müşterilerimizin doğalgaz kesintisi yaşamamaları için sabah 08.00’den itibaren kombi ve kazanlarını kapatmaları, doğalgazı sadece mutfakta kullanmaları önemle rica olunur. Gelişmeler SMS ile bildirilecektir’ mesajı gönderildi.

Bu arada resmi açıklama yapılmadığı için halk arasında kesintinin 3 gün süreceği konuşuluyor. Çorumgaz'dan abonelere gönderilen SMS dışında basın-yayın araçları aracılığıyla resmî bir açıklama yapması bekleniyor. 

Son Güncelleme: 04.12.2017 09:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.