Dikkat! O cadde bir hafta kapalı

Çorum kent merkezinde Recep Tayyip Erdoğan Caddesi bir hafta kısmi zamanlı kapalı kalacak.

27 Ocak 2023 Cuma 14:44
Dikkat! O cadde bir hafta kapalı

Çorum kent merkezinde Recep Tayyip Erdoğan Caddesi bir hafta kısmi zamanlı kapalı kalacak.

Belediye’den konuya ilişkin yapılan açıklamada şu bilgilere verildi:

“Bedesten ve yer altı otoparkı inşaat çalışmaları nedeniyle Recep Tayyip Erdoğan Caddesi’nin tek şeridi 27 Ocak-04 Şubat tarihleri arasında kısmi zamanlı araç ve yaya trafiğine kapalı olacak.

Recep Tayyip Erdoğan Caddesi'ne komşu Gazi Caddesi’nden Fatih Caddesi’ne geçiş yolu hafriyat çalışmalarında kullanılmak üzere 27 Ocak-4 Şubat tarihlerinde öğleden önce 9.00-10.30, öğleden sonra 15.00-16.30 saatleri arasında araç ve yaya trafiğine kapatılacak. Çalışmaların tamamlanmasının ardından caddede normal trafik akışı devam edecek.”

Son Güncelleme: 27.01.2023 16:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sebep?_ 2023-01-27 21:19:58

neden çalışma var arkadaş. Cadde açıldığından beri bir dikiş tutmadı. Aradan çıkan araçlar vir dert, çıkmaz sokaklar bir dert. nedir bu arkadaş? Ah muzaffer ahhh. ne diye yaptın arkadaş farklı işler. Seni almasaydı Sayın Cumhurbaşkanım sen oraları nasıl ihya ederdin var ya... ahh ahhh...

Avatar
İmam Hatipli 2023-01-28 02:29:52

Memlekette yolu tıkayan bir İmam Hatip okulumuz vardı hesapsız kalmasın inşAllah beyimiz icabına baktı herkes rahatladı anlaşılan...çok ararsınız taşını toprağını o okulun

banner165