Doktorla hastası arasında gülümseten diyalog

71 yaşındaki Hanife Teyze ile doktoru arasındaki diyalog gülümsetti.

25 Ağustos 2021 Çarşamba 19:56
Doktorla hastası  arasında gülümseten diyalog

‘Hayatta en önemli şey sağlık’ deriz ama hastalanmayınca sağlığın kıymetini pek bilmeyiz. Hastalandığımızda da elbette öncelikli ihtiyacımız alanında uzman doktor olur. Kimi doktor var candan eder kimi doktor vardır o da cana can katar. 71 yaşındaki Hanife Bozok’un da yüzü cana can katan doktoruyla güldü.

Tıp Fakültesi/Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi hekimlerinden Doç. Dr. Cihan Toğrul’un şifaya vesile olan elleriyle ciddi bir ameliyat geçiren Hanife Teyzeyle sosyal medyaya yansıyan sıcak diyalog ‘İyi ki böyle doktorlarımız var’ dedirtti.

Başarılı bir ameliyatla sağlığına kavuşan annesinin yüzü gülünce gerek hastane, gerek servis ve gerekse ilgili hekimin ameliyat öncesi ve sonrasında gösterdiği ilgiye dikkat çeken hemşehrimiz Hatice Bozok,“İşini iyi yapanlara selam olsun.” cümlesiyle mutluluğunu sosyal medya hesabından paylaştı.  Rahim kanseri teşhisi konulan hastasına başarılı bir operasyon gerçekleştiren Doç. Dr. Cihan Toğrul da, Hanife Teyze ile arasındaki diyaloğu esprili bir dille yansıttı.

Sağlığına kavuşmasına vesile olan Dr. Cihan Toğrul ile birlikte fotoğraf çektiren Hanife Teyze, teşekkürünü ifade etmek üzere hekimine her gün ‘Yasin’ okuma sözü vermiş.

Duaları peşinen garantiye alan Dr. Toğrul da, emojilerle desteklediği paylaşımında, “Hanife Teyze’yi ameliyat ederek sağlığına kavuşturduk çok şükür. O da bana her gün Yasin okuma sözü verdi. Tüm koruma kalkanlarım açık…” notunu düşmüş.

Tüm hastaların, işini iyi bilen, hastasının yüzünü güldüren doktorlarımızın eliyle  şifa mutluluğunu yaşamasını dilemek de bizden olsun.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cansu 2021-08-26 01:32:42

Cihan bey Çorum için çok büyük bir kazanç ,hastalarına yaklaşımı gerçekten çok güzel başarılı çalışkan super doktor ????????????????????

Avatar
Emine 2021-10-28 23:15:47

Iyiki varsınız cihan hocam rabbim sizi başımızdan eksik etmesin bütün dualarımız sizinle????