Duygu yüklü paylaşım

Çorum’un tanınan ve sevilen simalarından İsmet Koşa’nın vefatı Çorumlular da derin üzüntüye neden oldu.

12 Temmuz 2022 Salı 15:12
Duygu yüklü paylaşım

Çorum’un tanınan ve sevilen simalarından İsmet Koşa’nın vefatı Çorumlular da derin üzüntüye neden oldu.

Cenazeye katılan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, duygu yüklü bir paylaşımla İsmet’in vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

EN ÇOK AĞLAYANI ABDULLAH BAŞKAN OLDU

Aşgın, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bugün bütün yerel medyanın Çorum’un sevilen tanınmış siması ifadeleriyle vefatını duyurduğu İsmet Koşa’nın cenazesini hatırı sayılır bir kalabalıkla kaldırdık. En çok ağlayanı da merhumun yakın dostu Abdullah Başkan oldu.

NE MAKAM, NE PARA VE PARA-PUL

Bugün bir kez daha gördük ki; bir şehrin sevilen, tanınmış siması olmak ve cenazende kalabalıkları toplamak için ne makama, ne mevkiye, ne paraya - pula ihtiyacın var.

KALPLERDE TAHT KURMAK İÇİN... 

Samimiyet, tevazu ve hüsn-ü niyet ve gönül zenginliği kalplerde taht kurmak için yeterli. İsmet Koşa ağabey bu hakikatı vefatıyla bir kez daha bizlere gösterdi.

MAKAMI ÂLİ OLSUN

Kendisine Allah’tan rahmet; yakınlarına, sevenlerine ve tüm hemşehrilerime başsağlığı ve sabr-ı cemil diliyorum.

Mekanı cennet, makamı âlî olsun."

ULU MEZARLIK'TA DEFNEDİLDİ

İsmet Koşa, bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu. Koşa, bugün hayatını kaybetti. Merhumun  cenazesi  öğle namazına müteakip Ulu Cami'de kılınan cenaze namazının ardından Ulu Mezarlık'ta toprağa verildi.

Son Güncelleme: 13.07.2022 12:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2022-07-14 02:12:47

ALLAH gabi gani cümlesine RAHMET ETSİN. ŞU yalan dünyada fırıldak çevirenler var ya size lafımız.Şu ismet abi kadar duanız olur mu bilmem. Onun kadar ötekileştirmeden bu dünyanın nimetlerini yerken gereksiz itibarlar verilirken bile kanaatkarsiniz.

Misafir Avatar
Dil başka kalp başka 2022-07-14 12:40:54 @Vatandaş

Allah razı olsun, iyi dediniz. Diller başka, kalpler ise bambaşka. Allah kalplerinin ekmeğini yedirsin (amin) denir Çorumda, demek varmış bir bildikleri.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Dosya hazırlamaya değmeyen dünya 2022-07-12 17:15:06

Dünya fani. Makam sahibi olmayı odağa koymaya gerek yok demekki. Gizli gizli kimse ile ilgili dosya hazırlayıp, alttan alttan pazarlık yapmaya değmeyecek bir dünya. Sizin iyilik yapanlarla ilgili Ankarada pazarlık yapmaya, makam almak için her tülü alengirliği çevirmeye gerek yok. Öbür dünyada göreceğiz kimin dili ile kalbi aynı mı, farklı mı.

Avatar
Vatandaş 2022-07-12 17:31:22

Allah cc.rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Avatar
Kenann 2022-07-12 18:59:35

İsmet abi, bizim çocukken aynı mahallede komşumuzdu, bahçelerine topumuz kaçardı sağolsun iğne batırıp bize verir sonra yanımıza gelip gülerek anlatırdı.
Rabbim Rahmet eylesin hep garip ve sefil yaşadı Rabbim cennetine alsın..

Avatar
Merr 2022-07-12 23:18:57

Rahmetli jopla geziyordu pantolonun da, başka yardım yaptığı 500 elektrikli aracın bedava dağıtıldığı suriyelilerin cenazelerine katılsın

Avatar
İlkokul arkadaşımız 2022-07-13 01:50:49

Zafer ilkokulunda 5 yıl okudu kimseye yanlışı olmadı.Allah rahmet eylesin Cennet mekanı olsun.

Avatar
Brovo Başkanım 2022-07-13 04:24:41

Sn Belediye Başkanını tebrik ediyorum. ALLAH RAZI OLSUN. Diğer siyaset yaptigini sanan ve iş adamı kisvesi altında milleti soyan kavuklara ders olsun. Beş kuruş etmeyenlerin cenazelerinde boy göstermek için yarışan bit sirkeleri saf tutmanız gereken yer fukara olanın yanıdır. Şu memleketin havasını soluyan herkesin hakkı var.Saf tutmak Hak baki ve yalan dünyanın gerçek sahibi ALLAH içindir. Kibirli ve dolanci zengin sandığınız fakirler için değildir. Kendini bu milletin sırtına sarmış mala ve ömre düşkün acizlere itibar vermeyin ki sokakta dilenci yoksul düşkün kimsesiz kalmasın.ALLAHIM bu ümmeti devleti milleti şirk kibir ve aymazlarin elinden dilinden kurtar YA RABBİM.KAF HA YA AYIN SAD. AMİN