Duygulandıran ziyaret

15 Temmuz hain darbe girişiminde başından vurularak ağır yaralanan Terörle Mücadele Daire Başkanı hemşehrimiz Turgut Aslan'a ilk müdahaleyi yapan sağlık görevlilerinden anlamlı ziyaret.

12 Temmuz 2018 Perşembe 14:23
Duygulandıran ziyaret

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Jandarma Genel Komutanlığında darbeciler tarafından başından vurulan ve özel harekat polislerinin düzenlediği operasyonla kurtarılan Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanı Turgut Aslan'ı o gün ilk müdahaleyi yapan sağlık görevlileri ziyaret etti.

TEM’in gazi başkanı Turgut Aslan’la Ankara’da bir araya gelen Çorum İl Sağlık Müdürlüğü’nde görevli Acil Tıp Teknisyeni Cemil Çufadar ve ambulans şoförü İbrahim Öremiş, Aslan’a geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

O gün yaşadıklarını TEM Daire Başkanı Turgut Aslan ile paylaşan ATT Cemil Çufadar, Aslan’ın sürekli getirdiği Kelime-i Şahadet’in kendilerini çok etkilediğini söyledi.

Özel harekât polisleriyle Jandarma Genel Komutanlığı’na girdiklerini anlatan Çufadar, “Sizi almaya geldiğimizde yoğun bir ateş vardı. Terörle Mücadele (TEM) Daire Başkanı olduğunu bilmiyorduk ve sonradan öğrendik. Bizi etkileyen en büyük şey sizin kelime-i şehadet getiriyor olmanızdı. O an ve sonrasında yaşadıklarımızı şuan kelimelerle ifade edemiyorum. Turgut bey bu ülkenin yetiştirdiği yiğit bir insan. Bu toprakların yetiştirdiği güzel insanı kurtarmak bizim için bir gurur” dedi.

Aslan’ın hastaneye sevk edildiği sırada yaşananları da anlatan ambulans şoförü İbrahim Öremiş de, “Ben Ankara’yı hiç bilmiyorum. Turgut beyi ambulansa aldığımızda tek bir hedefim vardı. O da Turgut Bey'i bir an önce hastaneye götürmekti. Ankara’yı bilmememe rağmen nereden gittiğimi hatırlamama rağmen 1.5 dakika da sizi Gazi Hastanesi’ne ulaştırmayı başardık” ifadelerini kullandı.



ALLAH VAR GAM YOK

Kendisi gibi Çorumlu olan ve o hain darbe girişiminde yaralıyken kendisine ilk müdahaleyi yapan sağlık görevlilerinin ziyaretinden dolayı çok teşekkür ettiğini ifade eden Aslan, “Allah var gam yok” dedi.

Bir daha 15 Temmuz gibi hain girişimlerin yaşanmaması için temenni de bulunan Aslan, “Allah’a şükür iyiyiz ve dimdik ayaktayız. Allah bu ülkeyi bölmek parçalamak isteyenlere fırsat vermesin” ifadelerini kullandı.

İHA

Son Güncelleme: 13.07.2018 11:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.