ECE ailesi buluştu

ECE Holding, kurumsal birliktelik yemeğinde binlerce ECE çalışanı ve aileleriyle bir araya geldi

17 Aralık 2017 Pazar 15:40
ECE ailesi buluştu

Yapı sektörünün lider markalarını bünyesinde barındıran ECE Holding, kurumsal birliktelik yemeğinde binlerce ECE çalışanı ve aileleriyle bir araya geldi. Etkinliğin ev sahipliğini, ECE Holding İcra Kurulu Üyesi Ahmet Çenesiz yaptı.

Tüm ECE Holding çalışanlarının ailelerinin birbirini daha iyi tanıma fırsatı bulduğu organizasyon, 12-13-14 Aralık 2017 tarihlerinde Çorum Kültür Balo Salonu tesislerinde 1600 kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Organizasyonun açılış konuşmasını yapan ECE Holding İcra Kurulu Üyesi Ahmet Çenesiz yaptı. Etkinlikler hediye çekilişleri, çocuklar için palyaço gösterisi ve müzikli eğlence ile  geç saatlere kadar devam etti.

ECE HOLDİNG

ECE Holding'in temelleri 1946 yılında İsmail Çenesiz’in gövdesini ahşaptan kendi yaptığı hızar makinasıyla açtığı marangoz dükkanıyla atıldı. 1965 yılında Çenesizler Koll. Şti.'nin kurulması ile tuğla ve kiremit alanında başlayan üretim, ülkenin birçok yerinde kurulan tuğla ve kiremit tesisleri ile devam etti. 1965 yılından 1986 yılına kadar Çenesizler Koll. Şti. olarak devam eden yapı 1986 yılında ikiye ayrıldı ve Çorum merkezli olan ECE Grup oluşmaya başladı. 2006 yılında ECE Grup Şirketleri, ECE Holding çatısı altında birleştirildi. 1992 yılında Çorum Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulan ECE, vitrifiye seramik ürünlerinden banyo dolaplarına, armatürden metal aksesuara kadar yaklaşık 15 binin üzerinde ürün çeşidiyle hizmet veriyor. Bugün ECE Holding, dört lokasyonda toplam 7 üretim tesisi ile 345.000 m2 açık alan 92.000 m2'lik kapalı alanda üretim yapan ve 1000 kişilik istihdamdan oluşan bir sanayi grubudur. ECE Holding’in amiral gemisi konumundaki ECE Banyo; 44 ülkeye ihracat yapan ve yurt içinde 205 bayiden oluşan dağıtım kanalı ile müşterilerine ulaşıyor. Bünyesindeki ECE Banyo markasıyla başarılarını sürdüren ECE Holding, banyo çözümleri konusunda dünyanın lider firması olan Ideal Standard International’in de Türkiye operasyonlarını yürütüyor. Vitrifiye seramik alanında dünyanın önde gelen ülkesi olan İtalya'da, karakteristik bir İtalyan üreticisi olarak faaliyetlerini yürüten, pazarda ilk 10 üretici arasında yer alan yarım asırlık ISVEA markası da 2013 yılında ECE Holding tarafından satın alınarak, Türk banyo gereçleri pazarıyla buluşturuldu.

Son Güncelleme: 28.07.2018 01:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165