Ekipler kayıp genç için seferber

Kayıp Mücahit Bolat isimli genç için bugün yeni arama çalışması yapılacak.

15 Ocak 2020 Çarşamba 11:21
Ekipler kayıp genç için seferber

Çorum’da Akkent Mahallesi’ndeki evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan Mücahit Bolat isimli genç için, bugün yeni arama çalışması yapılacak.

Kayıp genç Mucahit, en son görüldüğü Çorum-Samsun Karayolu güzergahı ve etrafında Emniyet, Jandarma ve AFAD ekipleri ile birlikte 3 adet drone ve 57 kişilik ekip tarafından yaya olarak aranmış, ancak herhangi bir ize rastlanmamıştı.

Emniyet Müdürlüğü’nden yeni bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada, “Akkent Mahallesi 2.Cadde’de bulunan adresinden ayrılarak kayıp olduğu bildirilen Mücahit Bolat isimli şahsın araştırılması ve bulunabilmesi için çalışmalar devam etmekte iken en son görülmüş olduğu Çorum-Samsun Karayolu ve İtfaiye Parkı civarında Çorum Emniyet Müdürlüğü, Jandarma ve AFAD ekipleri ile birlikte yapılan arama faaliyetleri kapsamında, bugün saat:13.00 da İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personelleri ve Drone ile havadan ve ekipler ile yaya olarak geniş kapsamlı arama ve tarama faaliyeti gerçekleştirilecektir. Arama faaliyeti ile ilgili olarak gerekli bilgilendirme yapılacaktır.”denildi.

Son Güncelleme: 15.01.2020 11:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.