Ekmek arası döner kuyruğu

Çorum’un Sungurlu ilçesinde yeni açılan bir restoran ücretsiz ekmek arası döner ikram etti, işyeri önünde uzun kuyruk oluştu.

15 Kasım 2021 Pazartesi 12:58

Çorum’un Sungurlu ilçesinde ücretsiz dağıtılan ekmek arası döner ve ayrandan almak isteyen vatandaşlar, işyeri önünde uzun kuyruk oluşturdu. Döner ekmek alabilmek için sıraya giren vatandaşlar arasında zaman zaman izdiham yaşandı.

Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi Kaymakamlık karşısında yeni açılan bir restoranda,  açılışa özel ücretsiz et döner ekmek ve ayran ikram edildi. Halil Kirazlı ve Esat Aycil’in sahibi olduğu lokanta önünde yüzlerce vatandaş bedava dönek ekmek alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Zaman zaman vatandaşlar arasında izdiham yaşandığı görüldü.

Son Güncelleme: 15.11.2021 21:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Akpli 2021-11-16 09:43:31

Varlık kuyruğu varlık