Emektar memura veda

Sağlık Müdürlüğü’nde uzun yıllardır Sağlık Memuru olarak çalışan Raşit Öğüt için veda yemeğ idüzenlendi.

16 Ocak 2020 Perşembe 17:37
Emektar memura veda

Sağlık Müdürlüğü’nde uzun yıllardır Sağlık Memuru olarak çalışan Raşit Öğüt’ün emekliye ayrılması nedeniyle bir veda yemeği düzenlendi.



Kurumun emektar personeli Raşit Öğüt’ün, 45 yıllık memurluk hayatında çalışkanlığı ve insani ilişkileri ile örnek gösterildiği belirtildi.

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ömer Sobacı, birim amirleri ve çalışma arkadaşları ile yoğun katılımlı bir veda yemeği düzenlendi.

Sağlık Müdürü Ömer Sobacı, yaptığı konuşmada, “Birlikte çalıştığımız süre içerisindeki mesai arkadaşlığınıza, dostluğunuza ve özverili çalışmalarınıza teşekkür eder, emeklilik yaşamınızda aileniz ve sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutluluklar dileriz.” dedi.

Sobacı, kendisine hizmetlerden dolayı çiçek ve plaket verdi.

Son Güncelleme: 16.01.2020 17:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sağlık memuru 2020-01-16 23:39:34

mesleğin duayenlerinden beyefendi kişiliği ile kendimize örnek aldığımız raşit abimize sağlıklı sıhhatli emeklilik yaşantısı diliyorum.

Avatar
crm 2020-01-17 08:02:04

yinede kanun o hakkı veriyor diyerek 65 yaşına kadar oraları işgal etmek pek etik olmasa gerek....

Avatar
Genç 2020-01-17 18:01:30

Ağlamıştır yazık