Emektar mühendisler unutulmadı

TMMOB Çorum İl Temsilciliği tarafından mesleğinde 25, 40 ve 50. yıllarını tamamlayan mühendislere onur belgesi verdi.

06 Ocak 2022 Perşembe 12:42
Emektar mühendisler unutulmadı

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Çorum İl Temsilciliği tarafından mesleğinde 25, 40 ve 50. yıllarını tamamlayan mühendislere onur belgesi ve plaket verildi.

Kayalı Restoran’da düzenlenen plaket programı öncesi bir konuşma yapan İnşaat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi İnşaat Yüksek Mühendisi Özgür Kılıç, pandemi şartları nedeniyle bir kaç yıl ertelemek zorunda kaldıkları etkinliği dar kapsamlı olsa da gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Mühendislik mesleğinin temelinin güvene dayandığını belirten Kılıç, şöyle dedi: “Mezuniyet törenimizde mesleğimiz üzerine etmiş olduğumuz yeminimizin sorumluluğunu hayatımız boyunca taşırız.

Bugün burada mesleğini onurla yürütmüş olan ve mesleklerinde 25, 40 ve 50 yılını tamamlamış meslektaşlarımıza plaketlerini vermek üzere toplanmış bulunmaktayız. Kendilerini mesleklerini onurla temsil etmelerinden ve genç meslektaşlarımıza bu şekilde örnek olmalarından dolayı ayrıca tebrik ediyorum.

Meslektaşlarımızın bu onurlu günlerini, diğer meslektaşlarımızın da katılımıyla daha geniş kapsamlı yaşayamamanın üzüntüsü içindeyiz.

Normal şartlarda etkinliğimizi bilimsel konferansların yanı sıra meslektaşlarımızın aileleri ile birlikte katıldıkları ve tanıştıkları etkinlikler kapsamında gerçekleştirmekteydik.

Önümüzdeki yıllarda pandeminin sona ermesiyle birlikte her zamanki gibi etkinliklerimizi gerçekleştirmeyi umut ediyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dış minnak 2022-01-06 18:44:19

Üye aidatlarlarıyla yemekleri yemek nasıldı üstüne tatlıda yediniz mi!

banner165