Emniyet’ten sürücülere hatırlatma

Emniyet Müdürlüğü, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları nedeniyle Valilik Kavşağı ile Garanti Bankası Kavşağı arasını taşıt trafiğine kapatacak.

29 Ağustos 2018 Çarşamba 12:30
Emniyet’ten sürücülere hatırlatma

Emniyet Müdürlüğü, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bazı güzergahların araç trafiğine kapatılacağını duyurdu.

Yapılan açıklamaya göre, 30 Ağustos 2018 günü Gazi Caddesi üzeri Valilik Kavşağı ile İnönü Caddesi Garanti Kavşağı arasında kalan kısım ve yollar 30 Ağustos 2018 günü 08.00 ile13.00 saatleri arasında her iki yönde taşıt trafiğine kapalı olacak. Geçiş yapmak isteyen araç sürücüleri alternatif yolları kullanabilecek.

Söz konusu güzergahlara araçlarını park eden vatandaşların araçları çekici marifetiyle İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası karşısında yer alan fuar alanı açık park alanına çekilecek.

Vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için belirtilen gün ve saatlerde alınan tedbirlere uygun davranarak güvenlik kuvvetlerimize yardımcı olmaları istendi.

Son Güncelleme: 29.08.2018 12:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.