En anlamlı hediye

Çorum Anadolu Birliği sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor.

05 Ekim 2013 Cumartesi 14:40
 En anlamlı hediye


Çorum Anadolu Birliği sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor. "Sungurlu İçin Ben de Varım" projesi çerçevesinde başlatılan ‘Vicdanen Engelleri Kaldırıyoruz’ programına istinaden 2.300 adet Kur’an-ı Kerim dağıtıldı.

Çorum Anadolu Birliği Genel Başkanı Okay Erözgün; 19. ve 20. asırda teknoloji ve bilimsel anlamda her alanda baş döndürücü ilerlemeler sağlandığını bildirdi. Buna mukabil insanın onurlu yaşamını kucaklayabilecek, manevi değerleri aynı anda yaşayamadığını, günlük hayatına tatbik edemediğini belirten Erözgün, “Bu konuda ciddi anlamda aciz kaldık. Sen-ben kavgasına düştük. Nefis ön plana çıktı.

Kur'an-ı Kerim’lerin okunmasını ve hayatınıza girmesini istiyorum. Kur’an hayatımıza girince bize şefaatçi olur. Peygamber Efendimiz (S.A.V) ‘Kur'an şefaatçidir, şefaati kabul edilen bir şefaatçidir’ buyuruyor. Kur'an kime şefaat eder onu okuyanlara onu anlayanlara, ona sahip çıkanlara şefaat eder. Kur'an davacı da olabilir. Kime davacı olur onu okumayanlara, gayret etmeyenlere, onu anlamayanlara önemsemeyenlere davacı olur.

Bu dünyada ve ahiret hayatı için en büyük yol göstericimiz Kur'an-ı Kerim'i Sungurlu halkına ulaştırmanın haklı sevincini yaşıyoruz. Derneğimizin başlatmış olduğu kampanya kapsamında bizlerden her türlü desteğini esirgemeyen Diyanet İşleri Başkanlığına teşekkür ederiz.Burada yapmak istediğimiz Cenabı Allah’ın rızasını alabilmek.” Dedi.







Son Güncelleme: 05.10.2013 14:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.