En mutlu günlerinde yolda kaldılar

En mutlu günlerinde araçları bozulan genç çiftin imdadına yakınları koştu

24 Haziran 2019 Pazartesi 15:45

Gelin alma törenin ardından konvoyda araçları bozulan gelin ve damat neye uğradıklarını şaşırdı.

İskilip ilçesinde yaşayan İzzet Karabulut, gönlünü Cemile Divan’a kaptırdı. Genç çift hafta sonu ilçede düzenlenen düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi. Gelin alma törenin ardından genç çift kendileri için süslenen otomobille damat evine doğru yol aldı. Ancak Çevreyolu üzerinde bozulunca otomobili sağa çektiler. Bu duruma gelin ve damadın yanı sıra konvoyda bulunan herkes şaşırdı. Konvoyda bulunan herkes yaklaşık 20 dakika boyunca arıza yapan aracı çalıştırmak için uğraşsa da başarılı olamadı. Bunun üzerinde gelin ve damat konvoyda bulunan başka bir otomobile alındı. Gelin arabasında bulunan süslerde bozulan araçtan sökülerek diğer otomobile takıldı.

Nazara geldiklerini, üzerlerinde göz olduğunu dile getiren damat İzzet Karabulut, “Nazara geldik.Göz var bizde göz. Gözü olanın gözü çıksın” dedi.

İHA

Son Güncelleme: 24.06.2019 19:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kamer 2019-06-24 16:19:26

Üzülmeyin bunda da vardır bir hayır.

banner165