Engelli oğlunun maaşıyla yardım kolisi bağışladı

Sungurlu'da Durmuş Ayılgan isimli baba, oğlunun engelli maaşından ayırdığı parayla yardım kolisi bağışında bulundu.

08 Nisan 2020 Çarşamba 13:00
Engelli oğlunun maaşıyla yardım kolisi bağışladı

Çorum'un Sungurlu İlçe Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'in öncülüğünde başlatılan yardım seferberliğine destek çığ gibi büyüyerek devam etti.
Son olarak Durmuş Ayılgan isimli baba, oğlunun engelli maaşından ayırdığı parayla yardım kolisi bağışında bulundu. ‘Bu zor günlerde çorbada benim de tuzum bulunsun’ diyen Ayılgan,"Bu günler çok zor günler. Evine bir ekmek götürmeyen kardeşlerimiz var. Biz bizden daha zor durumda olanları düşünmek zorundayız. Benim vaadim vardı. Oğlumun engelli maaşından artırdığım miktarla yardım etmek istedim. 'Komşusu açken tok yatan bizden değildir' dedim ve benim de çorbada tuzum bulunsun istedim. Rabbim hepimize yardım etsin, en kısa zamanda bu illet hastalık defolsun gitsin inşallah" dedi.
Durmuş Ayılgan’ın hassas ve anlamlı davranışı sonrası duygulandığını ifade eden Belediye Başkan Yardımcımız Sakine Sarıyüce," Durmuş amcamı ben biliyorum. Durumunu geçim şartlarını gördük. Allah kendisinden razı olsun. Bugün bu davranışıyla bir çok insana örnek olmalı kendisi. Kuru ekmeğini paylaşmaktır bunun adı. Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah”

Son Güncelleme: 08.04.2020 13:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adsız 2020-04-09 00:09:09

Helal olsun.Yüreği güzel insan.

banner165