Engelsiz Kafe Cuma günü açılıyor

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Meydan Sosyal Tesisi’nin 4 Mart 2022 Cuma günü hizmete açılacağını bildirdi.

02 Mart 2022 Çarşamba 16:34
Engelsiz Kafe Cuma günü açılıyor

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Meydan Sosyal Tesisi’nin 4 Mart 2022 Cuma günü hizmete açılacağını bildirdi.
Kadeş Barış Meydanı’nda bulunan Meydan Sosyal Tesis’te yaptıkları çalışmayla burayı çok özel bir mekan haline getirdiklerini belirten Aşgın, “Bu mekânın çok özel bir yanı var. Burası bizim seçim vaatlerinde çok önem verdiğimiz bir tesisimiz. İnşallah Cuma günü hemşehrilerimizin hizmete sunacağız” dedi.

Seçim öncesi verdikleri söz ile şehrin en güzel yerinde en güzel mekânı engelli kardeşleri için tahsis edeceklerini söylediklerini hatırlatan Aşgın, “Engelli kardeşlerimizin her türlü engelini düşünerek burayı dizayn ettik. Rahatça kafe hizmetini alacakları mekan oluşturmak bizim vaadimizdi. Ve Rabb’imize hamd olsun vaatlerimizi bir bir yerine getiriyoruz. Dünyanın Merkezinde Kadeş Barış Meydanımızın içinde şehrin en güzel yerinde belki Türkiye’de örnek bir sosyal tesisi Çorum Belediyesi Meydan Sosyal Tesisi bu Cuma’dan itibaren hizmete açıyoruz. Tüm hemşehrilerimizde buradan istifade edecek.” dedi.

Engelsiz Kafe olarak hizmet verecek olan Meydan Sosyal Tesisi’ni bizzat kendisi tanıtan Aşgın, kafe içerisinde yer alan eşyaları Engelli Eğitim Merkezinde kurs alan kursiyerlerin yaptığını, aynı zamanda bunların satışını da gerçekleştireceklerini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman Duman 2022-03-04 13:37:07

Başkanım bu habere çok sevindik görme engeli olan çocuklarımıza kabartma kitaplar da basma hizmeti de verilse inanın çok büyük bir hizmet yapılmış olur . Saygılarımla