Erdoğan’ın selamıyla teslim ettiler

Özel öğrenci Ecemsu Dağdaşan’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamıyla akülü aracı teslim edildi.

30 Aralık 2019 Pazartesi 16:27
Erdoğan’ın selamıyla teslim ettiler

Özel öğrenci Ecemsu Dağdaşan’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamıyla akülü aracı teslim edildi.

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan ve İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Yavuz Sultan Selim İlkokulu’nda öğrenim gören Ecemsu Dağdaşan’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ve sevgilerini ileterek akülü sandalyesi teslim edildi. AK Partililer Ecemsu’nun mutluluğuna ortak oldular.

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan ve İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatçı, engelli bir çocuğu tekerlekli arabaya kavuşturdular.

Gülabibey Mahallesi’nde ikamet eden Dağdaşan ailesinin 3 kızından biri olan Ecemsu, yaşıtları gibi yürüyemiyor, koşamıyor. Annesinin kucağında okula giden Ecemsu Dağdaşan’ın yardımına Milletvekili Ceylan ve İl Başkanı Ahlatçı yetişti.

Ceylan ve Ahlatcı, Yavuz Sultan Selim İlkokulu 2. Sınıf öğrencisi olan Ecemsu Dağdaşan için Özel İdare bütçesinden akülü tekerlekli sandalye temin ettiler.

Akülü aracın teslimi için Ecemsu’nun okulunda bir tören düzenlendi,

Okul Müdürü Ercan Karaman, Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hasan Belli ile birlikte okul öğretmen ve velileri tarafından karşılanan Milletvekili Ceylan ve İl Başkanı Ahlatcı, önce okul hakkında bilgi aldı. Ardından da Ecemsu’ya akülü aracı teslim edildi. Annesi Bahar Dağdaşan’ın da hazır bulunduğu törende 8 yaşındaki Ecemsu’nun mutluluğu gözlerinden okunurken, akülü araçla küçük çocuk sınıfına kadar götürüldü.

2/C sınıfından arkadaşları tarafından alkışlarla karşılanan Ecemsu, Milletvekili Ceylan ve İl Başkanı Ahlatcı’ya kitap okudu.

Ecemsu, Milletvekili Ceylan’ın ‘Büyüyünce ne olmak istiyorsun’ sorusuna ise ‘Doktor olacağım’ şeklinde cevap verdi.

Öğrencilerin sırasına oturan Milletvekili Ceylan, bazı sorular da yöneltti. “Cumhurbaşkanımızı tanıyor musunuz, adı nedir?” diye soran Milletvekili Ceylan, “Recep Tayyip Erdoğan” cevabını aldı. Ardından da öğrencilere kendisini tanıtan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mesai arkadaşı olduğunu söyleyen Ceylan, çocuklara “Ailenize Cumhurbaşkanımızdan ve benden selam söyleyin” dedi.

Milletvekili Ceylan ve İl Başkanı Ahlatcı, daha sonra okuldaki diğer sınıfları da gezerek öğrencilerle sohbet ettiler.

Son Güncelleme: 30.12.2019 20:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal Sunal 2019-12-30 18:00:43

Sanki Kemal Sunal'ın filminden bir sahne. Ne kadar komiksiniz...

Avatar
ERDEN 2019-12-30 16:50:09

Bir akülü aracı beş kişi teslim etmiş . NE HALLERE DÜŞTÜK.

Avatar
Bravo 2019-12-30 19:34:31

Sn siyasiler büyük laflar yerine bu tür somut işler yapması daha hayırlı. Bravo

Avatar
Nejat 2019-12-30 22:43:31

Allah sizden razı olsun vekilim il başkanım o sabiyi güldürdünúz Allah ta sizi iki cihanda güldürsün.Yolunuz bahtiniz açık olsun