Evleri bayrama hazırlanıyor

Çorum Belediyesi Kurban Bayramı öncesi yaşlıların evlerini temizliyor.

11 Ağustos 2018 Cumartesi 12:53
Evleri bayrama hazırlanıyor

Çorum Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı sebebiyle sosyal belediyecilik çalışmaları arasında yer alan ev temizliği hizmetlerini sürdürüyor.

Belediye Başkanı Zeki Gül, "520 hanede 750 büyüğümüzün evini tepeden tırnağa temizliyoruz." dedi.

Belirli aralıklarla yıl boyu ulu çınarların evlerini temizlediklerini, Kurban Bayramı öncesi çalışmalarını hızlandırdıklarını belirten Belediye Başkanı Zeki Gül, “Başımızın tacı büyüklerimizin Kurban Bayramını huzur içinde geçirmeleri için evlerini baştan aşağı temizliyoruz. Büyüklerimizin yaklaşan Kurban Bayramlarını şimdiden tebrik ediyorum. Bizler onların dualarına talibiz” dedi.

Çorum Belediyesi olarak sosyal belediyecilik alanında önemli çalışmalar yaptıklarının altını çizen Gül, “Biz hizmet üretirken toplumun her kesimini göz önünde bulunduruyoruz. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, bayram öncesi çalışmalarına hız verdi. Ekiplerimiz, temizlik yapacak durumda olmayan 65 yaş ve üzeri yaşlılarımızın evlerini temizliyor. 520 evde 750 yaşlımıza evde temizlik hizmeti veriyoruz. Büyüklerimiz misafirlerini en güzel şeklide ağırlamaları için evlerini tepeden tırnağa temizliyoruz" dedi.

YAŞLILAR HİZMETTEN MEMNUN

Evinde temizlik yapacak durumda olmayan yaşlılar, Belediye’nin bu hizmetinden oldukça memnun olduklarını ifade ederken, evde temizlik hizmetinden yararlanan 68 yaşındaki Perihan Sıvış, "Astımım var, tansiyonum var, şekerim var. Temizlik yapamıyorum. Belediyemizin personeli gelip evimi temizliyor. Titizlikle temizlik yapıyorlar. Allah hepsinden razı olsun, ellerine sağlık. Belediyemize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Son Güncelleme: 11.08.2018 13:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165