Farabi de genişletiliyor

Çorum Belediyesi Farabi Caddesi'nde yol genişletme çalışması başlattı.

07 Kasım 2018 Çarşamba 18:15
Farabi de genişletiliyor

Çorum merkezde Çöplü, Çepni ve Kunduzhan Mahalleleri yakında yeni yollara kavuşuyor.

Çorum’un şehir içi trafikte rahat nefes alabilmesi için gece gündüz çalıştıklarını bildiren Belediye Başkanı Zeki Gül, “Cengiz Topel Caddesi’nde trafiği rahatlatacak çalışmamızın sonuna geldik. Yine Hıdırlık Caddesi ve Kahramançavuş Caddesi arasında da 30 metre genişliğinde bir yol çalışması gerçekleştiriyoruz. Bunların yanı sıra Karakeçeli mahallesinde yaptığımız yol çalışmamız devam ediyor. Yaptığımız yeni yol çalışmaları trafiği nefes aldırırken, yeni yolların etrafında yeni yaşam alanları oluşacak” dedi.

Yeni yol güzergâhlarında kalan binaların yıkımının ve alt yapısının tamamlanması ile asfalt çalışmalarının hız kazandığını belirten Gül, şöyle dedi; “Çöplü, Çepni ve Kunduzhan Mahallemizin içerisinde bulunan 30 metre ve 20 metre genişliğindeki yollarımızda sona geldik. 30 metre genişliğindeki Çöplü Caddemizin bir şeridinde geçtiğimiz günlerde asfalt çalışması yapmıştık. Şimdi ise diğer şeridinde asfalt çalışmalarımızı tamamladık.

OSMANCIK CADDESİ AKŞEMSEDDİN’E BAĞLANIYOR

Osmancık Caddesi’ne bağlayacağımız 20 metre genişliğindeki yolumuzun daha önce 500 metrelik kısmında çalışmalarımızı tamamlayıp asfalt serimini yaparak yolumuzu trafiğe açmıştık. Şimdi ise kalan 250 metrelik kısımda kalan binaların yıkımı ile bu alanda alt yapı çalışmalarımız başladı. İnşallah kısa sürede buradaki çalışmalarımız tamamlayarak yeni Belediye binamızın arkasından Akşemsettin Caddesi’ni Osmancık Caddemize oradan da Tanyeri İlkokuluna kadar bağlamış olacağız. Bu yollar sayesinde Osmancık Caddemizin trafiğini rahatlatmayı hedefliyoruz.”

Son Güncelleme: 07.11.2018 21:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2018-11-08 08:01:24

Akşemsidden saat kulesine çöplüğü yıkarak yol açın ki şehir güzelleşsin.Trafikte rahatlasın.Yapın artık.

Avatar
hulagu han 2018-11-08 22:51:06

arasta ile ilgili çalışmalarınızı bekliyoruz.Hani tayini çıkan vali ve milletvekilleri bir araya gelerek aldıkları ve kamuoyuna duyurduklari çalışmalar vardı.Sabırla bekliyoruz.